G-TQCBD7NNX5
Dolar 39,2056
Euro 44,8419
Altın 4.196,79
BİST 9.659,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Az Bulutlu
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Hakan Hatipoğlu tozu dumana kattı

Hakan Hatipoğlu tozu dumana kattı
15 Eylül 2018 16:27
A+
A-

Ünlü sunucu Hakan Hatipoğlu, dünyaca ünlü pilotların yarıştığı Marmaris’te co-pilot oldu. Hatipoğlu, Dünya Ralli Şampiyonası öncesinde mavi ve yeşilin birleştiği koylarda Türkiye’nin en iyi ralli pilotlarından Red Bull sporcusu Yağız Avcı’nın aracında co-pilotluk deneyimi yaşadı. 

Hakan Hatipoğlu, Marmaris’te adrenalin dolu anlar yaşadı. Ünlü sunucu, dünyanın en prestijli motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın Marmaris ayağından önce Red Bull sporcusu Yağız Avcı’ya co-pilotluk yaptı.
Türkiye’nin en iyi ralli pilotlarından biri olan Yağız Avcı’nın kullandığı araca binen Hatipoğlu, saatte 220 km hıza ulaşabilen ralli otomobili ile tozu dumana kattı.
Dünyanın en hızlı ve en cesur pilotlarının yarıştığı Dünya Ralli Şampiyonası 8 yıl aranın ardından Türkiye’ye döndü ve motor sporları tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Site Yöneticisi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.