DOLAR 32,3847
EURO 34,7172
ALTIN 2.418,27
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Kaptan yuvada kaldı  

Kaptan yuvada kaldı   
17.07.2019
A+
A-

Küçükçekmece Sultanmuratspor, İstanbul 2. Amatör Lig’de attığı kritik goller ve mücadelesiyle takımın başarısında büyük emeği olan takım kaptanı Abdulmuttalip Karagöz’ü bırakmadı.

 Haber: Yılmaz Aktepe

2012 yılından beri Sultanmuratspor formayı giyen tecrübeli takım kaptanı Abdulmuttalip Karagöz, Genel kaptan Hayrettin Cantürk ile görüşme yaparak yeni sezon için anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, iç transferde önemli bir adım atmış oldu.

İç transferde hareketli günler geçiren İstanbul 1. Amatör Lignin yeni ekibi Sultanmuratspor, Takım Kaptanı Abdulmuttalip Karagöz ile yeniden anlaşmaya vardı. Yönetimin tecrübeli oyuncuyla yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanırken, oyuncu ile 2019-2020 futbol sezonu için anlaşma sağlandı. Sultanmuratspor’u yuvası olarak gördüğünü veSultanmuratspor’da kalmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, “Geride kalan sezonda burada başkanından malzemecisine güzel bir aile ortamı yakaladık. Bunun sonucunda başarı geldi. Sultanmuratspor’da kaldığım için mutluyum. Önümüzdeki sezonda başarılarımızı sürdürmek için mücadele edeceğiz. Kulübüme faydalı olmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

Tecrübeli takım kaptanı Abdulmuttalip Karagöz, İstanbul Beylikdüzü, Beşiktaş,Vefa,Bosch spor,Ankara Jandarma Gücü,Küçükçekmecespor takımlarında forma girdi ve 7 yıldır  Sultanmuratspor formayı giyen tecrübeli oyuncu takım kaptanlık görevini yapıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.