DOLAR 33,0909
EURO 36,1008
ALTIN 2.592,08
BIST 11.130,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Evinrude G2 Motorları İle Yeni Bir Çağ Başlayacak

25.06.2014
A+
A-

BRP’nin (Bombardier Recreational Products) ürettiği Evinrude tekne motorları 2014 modelleri, Pendik Marina-Sedef Adası rotasında düzenlenen deneme sürüşleriyle tanıtıldı.

1968 yılından bu yana faaliyet gösteren ve BRP’nin Türkiye distribütörü olan Depar Motor ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, yüz yılı aşkın süredir üretimde olan ve tüm deniz tutkunlarının yakından tanıdığı EVINRUDE’un,  E-TEC teknolojisi ile daha da güçlenmiş yeni motorları test edildi.

Depar Motor A.Ş. Kurucu Ortağı ve Teknik Servis Müdürü Vidal İtkin; Evinrude 300HP’nin teknik özelliklerini anlattığı sunumda, denizin bir tutku olduğuna ve bu tutkuyu perçinlemek için doğru bir motor seçiminin önemli olduğuna dikkat çekti. Evinrude’un deniz motoru camiasında gelinen son nokta olduğunu vurgulayan İtkin, motorların teknik özellikleriyle ilgili;“Deniz ve motor tutkunları, 300 hp gücündeki değişik teknelere ve çoklu  montajlarındaaralarındabulunduğu (3x 300 ve 2 x300 )son teknoloji motorların kullanıldığı teknelerle E-TEC teknolojisinin kattığı gücü ve farkı birebir test etme imkanı buldular” dedi.

Evinrude G2 Motorları ile yeni bir çağ başlayacak

Dünyada çok yeni olarak lansmanı yapılan, BRP’nin inovasyon kültürünü gözler önüne seren, Evinrude E-TEC dıştan takma yeni nesli G2 motorları, Eylül ayında Türkiye’de motor ve deniz tutkunları ile buluşacak. Çığır açan cesur tasarımıyla, yüzde 75’e kadar daha az toplam emisyonsalımına sahip yeni dıştan takma Evinrude motorlar,  yüzde 15 oranında yakıt verimliliği ve önde gelen dört zamanlı motorlara göre yüzde 20-40 oranında daha fazla tork sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.