DOLAR 33,0927
EURO 36,0856
ALTIN 2.597,26
BIST 11.121,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Ergin Ataman’ın, çıktığı gösteri maçı 3-3 bitti…  

Ergin Ataman’ın, çıktığı gösteri maçı 3-3 bitti…   
04.09.2020
A+
A-

Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman, Biz Anadolu Efes olarak 41 yıldır altyapıya Türkiye’de en büyük yatırımı yapan basketbol kulübüyüz. Bunun da meyvelerini aldık, alıyoruz ifadelerini kullandı.  

Antalya Belek’te 2019 sezonunda hizmete açılan ve 49 tenis kortuyla bölgenin en büyük tenis merkezlerinden biri olma yolunda ilerleyen Megasaray Tenis Akademi, Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman’ı ağırladı.
Şahinler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Şahin, Anadolu Efes’in başarılı Baş Antrenörü Ergin Ataman’ı ağırlamaktan şeref duyduklarını belirterek, tenis sporunun Türkiye’de daha da gelişmesi için katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.  Tecrübeli ve profesyonel hocalarla, yetenekli sporcuları buluşturarak başarılara imza atmak istediklerini söyleyen Şahin, Ataman’a teşekkür ederek Megasaray Tenis Akademi forması ve raket hediye etti.
Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman,  Megasaray Tenis Akademi’nin davetini memnuniyetle karşıladığını ve tesisin takdir edilecek bir yatırım olduğunu belirterek sözlerine başladı. Altyapının önemine dikkat çekerek “Biz Anadolu Efes olarak 41 yıldır altyapıya Türkiye’de en büyük yatırımı yapan basketbol kulübüyüz. Bunun da meyvelerini aldık, alıyoruz. Tenis sporu daha zor. Türkiye’de birkaç önemli tenisçimiz var ama daha da gelişmek için bu tip çalışmalara ihtiyaç var. Megasaray Tenis Akademi ilgililerini kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Etkinlikte gösteri maçı yapan Ataman, basketboldaki başarısını tenis kortuna da taşıdı. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcusu Süleyman Deniz Gürsoy ile ikili olan Ergin Ataman, milli tenisçi Ada Kumru ve MTA Baş Antrenörü – Bayan Milli Takım Kaptanı Alaaddin Karagöz’e rakip oldu. Tek set oynanan karşılaşmada skorun 3-3 olmasının ardından Ergin Ataman maçta dostluğun kazandığını belirterek oyunu tamamladı. Ataman, karşılaşma sonrasında genç tenisçilerle fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.