DOLAR 33,0686
EURO 36,0311
ALTIN 2.614,47
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Fikret Orman memleketi Hopa’da

Fikret Orman memleketi Hopa’da
12.06.2017
A+
A-

Hopa’yı ziyaret eden Beşiktaş Kulüp Beşiktaş spor Kulüp Başkanı Fikret Orman Baba ocağı memleketi Hopa’yı ziyaret ederek büyüklerinin mezarlarını ziyaret etti.

 Haber: Hayati Akbaş

Artvin’de Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman Memleketi olan Artvin’in Hopa İlçesine gelerek anneannesinin ve dayısının mezarını ziyaret etti. Artvin Hopa spor Eski Kulüp Başkanı Nedim Koyuncu ‘nün konuğu olarak Artvin’e gelen Fikret Orman havanın yağmurlu olmasına rağmen mezarlığa giderek dua etti.

Deniz Türüç transferiyle ilgili herhangi gelişme yoktur

Mezarlık ziyareti sonra Hopa Sahilinde bulunan Bordo Mavi isimli kafede dinlenen Fikret Orman burada basın mensuplarının Kayserispor’un Futbolcusu Deniz Türüç Beşiktaş’a transferi ve Quaresma’nın Çin’e transferleriyle ilgili sorularını yanıtladı. Orman; Transfer Çalışmalarına Önümüzdeki Hafta İtibaren başlayacağız Orman Deniz Türüç transferiyle ilgili herhangi gelişme yoktur.  Şimdilik böyle bir transfer yoktur. Ben çıkan haberleri de okumadım ve görmedim ama böyle bir transfer yok” dedi.

Çin’e Beşiktaş gidecek, Quaresma değil

Başkan Fikret Orman Quaresma ile ilgili bir soruya da  “Çin’e Beşiktaş gidecek, Quaresma değil. Biz kampa Çin’e gideceğiz ama Quaresma değil” diye konuştu.

Orman transfer çalışmalarına henüz başlamadıklarını ifade ederek “Transfer çalışmalarına daha yeni başlayacağız.. Önümüzde ki haftadan itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.