DOLAR 33,0723
EURO 36,0265
ALTIN 2.616,55
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

16. Ulusal Spor Hekimliği Kongresi, başladı

16. Ulusal Spor Hekimliği Kongresi, başladı
06.04.2017
A+
A-

Gloria Sports Arena’nın ev sahipliğinde düzenlenen 16. Ulusal Spor Hekimliği Kongresi, Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gloria Sports Arena Proje Yöneticisi ve Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir’in açılış konuşması ile başladı.

Türkiye’nin ve dünyanın en popüler spor dalı olan futbolda “ekip çalışması, spor yaralanmalarının tanı ve tedavisi ile sağlık ve performansın korunması ve geliştirilmesi” konularının tüm yönleriyle masaya yatırıldığı kongrenin birinci gününde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim söyleşi düzenledi.
Futbol ve Sağlık temasının işlendiği kongrede teknik direktör ve beIN SPORTS yorumcusu Metin Tekin, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve FC Barcelona Kulüp Doktoru Ramon Cugat Bertomeu birer konuşma yaptı.

2 yıl önce Nuri Özaltın önderliğinde hayata geçen ve Gloria Hotels & Resorts bünyesinde yer alan Gloria Sports Arena, pek çok ulusal ve uluslararası etkinliğe sahne oluyor. Spor turizminin kalbi Gloria Sports Arena; Ramil Guliyev, Yasmani Copello Escopar, Sarah Sjöström, Talha Akgül, Lamar Houston gibi dünyaca ünlü sporcuların şampiyonluk yolculuğunda ilk durağı oldu. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Gloria Sports Arena Proje Yöneticisi Elif Özdemir ve ekibinin pek çok projeyi hayata geçirdiği kompleks, Performans Sağlığı Laboratuarı ile ilgi çekiyor.
Türk turizmini golf sporuyla tanıştıran Gloria Hotels & Resorts, triatlona olan ilgiyi artırmak için de iki yıldır Ironman yarışlarına da ev sahipliği yapıyor.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.