DOLAR 33,0758
EURO 36,1437
ALTIN 2.598,20
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

Arhavispor’dan farklı galibiyet

Arhavispor’dan farklı galibiyet
05.12.2016
A+
A-

 

Sezona hızlı bir giriş yapan ve aldığı farklı galibiyetler ile dikkatleri toplayan Arhavi spor, Artvin 1. Amatör liginde bu hafta kendi evinde H. Kemalpaşa Sporu ağırladı.

 Haber: Hayati Akbaş

Arhavi İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 7-0 gibi farklı bir skor ile kazanırken müsabakayı Arhavi Belediye Başkanı ve Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu da takip etti.

Artvin 1. Amatör ligin 5. Haftasında Arhavi İlçe Stadında oynanan karşılaşmaya seyircisinin desteğiyle hızlı başlayan Arhavi spor oynadığı güzel oyunla rakibine üstünlük kurdu. Karşılamanın ilk ve ikinci yarısında güzel oyununu devam ettiren temsilcimiz, art arda bulduğu goller ile skoru 7-0 a getirdi ve karşılaşmadan farklı bir galibiyet ile ayrıldı. Temsilcimiz bu galibiyet ile ligdeki puanını 10’a yükseltmiş oldu.

Karşılaşma sonunda oynanan güzel oyun ve alınan farklı galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Başkan Coşkun Hekimoğlu, hedeflerinin belli olduğunu ve bu hedefler doğrultusunda emin adımlar ile ilerlediklerini belirtti.

Arhavispor önümüzdeki hafta Borçka deplasmanında Muratlı Hudutspor ile oynayacağı karşılaşmada 3 puan arayacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.