DOLAR 33,0452
EURO 36,0188
ALTIN 2.552,16
BIST 11.165,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Amatör Spor Kulüpleri Platformu’ndan basın açıklaması

Amatör Spor Kulüpleri Platformu’ndan basın açıklaması
15.11.2016
A+
A-

 

Amatör Spor Kulüpleri Platformu kendi resmi Sosyal Medya hesabından son günlerde yaşanan Futbol sahalarındaki Hakemler, Sağlıkçılar ve hafta içi verilen maçlar konusunda yazılı açıklamalarda bulundu.

 Haber: Yılmaz Aktepe

2016-2017 futbol Sezonunda büyük bir müjde ile duyurdukları sahalara sağlıkçı atamaları bizim içinde önemli ve mutlu bir haberdi.

Uygulama başlayınca önce sahalara atanan sözde sağlıkçıların birçoğunun farklı meslek gruplarından olduğu sağlıkla ilgili bir deneyimlerinin olmadığı gözlemlendi.

Dağıtılan sağlık çantalarının içinin boş olduğu spor kulüpleri tarafından tesbit edildi en önemliside atadıkları sözde sağlıkçı arkadaşlarımızın artık sahalara gitmeyerek görev almadıkları bu komedinin duvara çarptığının son örneği olarak karşımıza geldi.

Örnekler çok ama mesela 12.11.2016 Cumartesi oynanan K.Çekmece İdmanyurdu ve Bağcılar İdmanyurdu Cem spor 1. Amatör küme takım maçı yer K.Çekmece Stadı sağlıkçı ortada yok. İş yine şifalı suyu alıp sahaya koşan takım hocalarına kaldı.

Sporcu sağlığı çok önemli bu yazı sonrası gerçekleri görüp buna göre önlemlerin alınması ve kesin çözüm bulunmasını Federasyon ve il temsilciliği yönetimlerinden bekliyoruz

Kimse memnun değil!

2016-2017 Futbol Sezonunun henüz başı her hafta hakem hataları devam ediyor.Kulüplerin canı yanıyor emekler boşa gidiyor çokmu zor maçları hakkaniyet içinde yönetmek.

Bizce değil ama zor olan hakemlerin maçlara şartlı çıkması.İyi yönetim gösteren hakemlerimiz varmı elbette var,var ama sayıları çok az.

Peki çözüm çözüm kısa vadede olmasada uzun vadede bu işin okulunu açıp meslek sahibi edindirmek.

Sahaya çıkan kişinin işi sadece meslek olarak hakemlik olmalı ve kimsenin adamı olmamalı.

Spor kulüpleri varsa hakem kurulları, il temsilciliği ve federasyonlar vardır aksı durumda futbolun alt yapısı olan bu kaynağı el birliği ile kurutmuş olursunuz. Aklınızı başınıza alın başarılar.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri ve TFF İstanbul İl Temsilciliği sağlıkta sınıfta kaldı.

En önemlisi Çocuklarımızın okul eğitimi.

Çocuklarımız Uzun bir yaz dönemi tatilinden sonra tam okullarına alışmışken hafta içi maç sürprizi ile kabusu gördü.

TFF İstanbul İl temsilciliği ve Amatörspor kulüplerin haklarını savunmak için kurulan İstanbul amatör spor kulüpleri federasyonu ortak çalışmaya devam ediyor.

Bir çok takım sahaya çıkmak için futbolcu bulamayacak hadi futbolcu buldu maçlara gitmeye servis nereden bulacak.

Belediyeler mesai saati olduğundan araç vermekte zorlanacak Çünkü kendi personel servisleri var.

Kulüpler kendi imkanları ile servis tutmak istesede mesai olduğundan ortada servisçi yok.

En önemlisi Çocuklarımızın okul eğitimini keyfi uygulamaları yüzünden aksatan TFF İstanbul il temsilciliğini ve bu durumda Kulüplerin haklarını arayamayan İstanbul Amatör spor kulüpleri federasyonu protesto ediyoruz….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.