DOLAR 33,1137
EURO 36,0932
ALTIN 2.575,34
BIST 11.150,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Yakın Karadeniz Baja Rallisi başladı

Yakın Karadeniz Baja Rallisi başladı
23.09.2016
A+
A-

 

Düzce ilinde 25 Eylül Pazar gününe kadar sürecek ve 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Yakın Karadeniz Baja Rallisi Anıtpark’ta start aldı.

Ülkemizde İlk kez yapılan Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi Anıtpark’tan start aldı. Baja Rallisi, 25 Eylül Pazar gününe kadar Düzce ve 7 ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 15 Temmuz Şehitleri anısına gerçekleştirilecek.‘Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi’nin startını ValiZülkif Dağlı, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Dünya şampiyonu milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu ile yerel idareciler  verdi. Baja Rallisi’nin startında Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Nedim Akülke, Sadık Özdemir, Ali Ulusan ile il protokol üyeleri de hazır bulundu.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi hakkında, “Böyle güzel bir organizasyon için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gerçekten tebrik ediyorum. Bundan sonra bizde burada olduğumuz sürece bu organizasyonundestekçisi olacağız. İlimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ve ilimizin tanıtılmasında büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. İnşallah sağlıkla arkadaşlarımız parkurlarıtamamlarlar ve başarılı bir şekilde bu etkinliksona ermiş olur. Bundan sonra inşallah daha büyüklerini, daha yenilerini, uluslararası olanlarını da ilimizde planlayacağız” diye konuştu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar,Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi’nin startını vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Düzce Valimiz Zülküf Dağlı beye, tüm Kaymakam ve Belediye başkanlarımıza, Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu ile bu dev organizasyonu Türk sporuna kazandıran TMF ebine sonsuz teşekkürl ediyorum” dedi.

DÜNYA ŞAMPİYONU SOFUOĞLU’NDAN DESTEK

“Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi”ne Milli sporcumuz ve Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da destek verdi. Sporcularla tek tek ilgilenen Sofuoğlu, yarışlara katılacak olanlara başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı da çektirdi. Sofuoğlu, Dünya Şampiyonası’nda kritik bir virajda olduğunu belirterek, “Buraya sporcu kardeşlerime destek olmak için geldim. Bende bugün start almayı çok isterdim. İnşallah önümüzdeki yıllarda ralliye katılmayı düşünüyorum” dedi.

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi’nin destekleri Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, ANLAS ve Nesine.com’un sponsorluğunda Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından organize edilen “Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi”nde milli şehidimiz Ömer Halisdemir için Gölyaka ilçe merkezine özel parkur kuruldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.