DOLAR 32,9831
EURO 35,9962
ALTIN 2.567,65
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Sal 33°C
Çar 34°C
Per 32°C
Cum 33°C

Amatörce’nin 21.Oskarları dağıtıldı

Amatörce’nin 21.Oskarları dağıtıldı
27.04.2016
A+
A-

 

Amatörlerin vazgeçilmezi haline gelen Amatörce ‘nin OSKARLARI muhteşem tören ile sahiplerini buldu.

 21 yıldır usta Gazeteci Şehmus Baysal’ın yönetimindeki Amatörce programı sporda gündem oluşturmaya devam ediyor. Baysal ayrıca gecede Amatörce Gazetesi’nin ilk sayısının çıktığını müjdeleyerek konuklara sürpriz yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede çok renkli görüntüler ortaya çıktı.

PROTOKOLDEN AMATÖRCE’YE ÖVGÜLER

Amatörlerin 21 yıldır hizmetinde olan Amatörce ekibini ayakta alkışladığını açıklayan CHP Adana Milletvekili Zülfikar Tümer İnönü, herkes gibi kendisinin de sporu Amatörce ekibindensağlıklı şekilde öğrendiğini söyleyerek, dereceyegirenleri tebrik ederken, Baysal ve ekibine başarılarının devamını diliyorum temennisinde bulundu.Amatörce’yi yakından izleyerek, takdir ettiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü” Amatörce adı gibi yaşıyor, zaman zaman eleştirip zaman zaman ödüllendiriyor. Bu tarz yayın kuruluşlarına ihtiyacımız var. Amatörce 21 yıldır Amatörlere hizmet ediyor, bizde Bu işin Profesyoneli fakat Amatör ruhla çalışan Usta Gazeteci Şehmus Baysal ve ekibini tebrik ediyoruz. Dereceye giren sporcuları kutlarken,  Amatörce gazetesi ise Hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Amatörce’nin marka değerinin çok yükseldiğini iddia eden Adana Demirspor kulübü Başkanı Sedat Sözlü her yıl en iyileri seçerek geleceğin sporcularının önünü açan  Baysal ve ekibini kutluyorum” diye konuştu. Sanatçı Doğan Nurlu İle Ali Turaç geceye katılanlara unutulmaz müzik ziyafeti çekti.

Muhteşem tören ile AMATÖRCE’nin “EN” lerine ödüllerini geceye katılan protokol tek tek vererek başarılarının devamını dilediler. İşte yılın “En” leri.

YILIN KULÜP BAŞKANI:Aykut Onar ( Yumurtalık Belediyespor ) Tuna Erdem ( Kurttepegücü spor )

YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ :Tekin İNCEBALDIR ( Büyükşehir BLDspor ) Şaban ZORLUER (C.Doğan)

Türk sporu Onur Ödülü :Kadir Özdemir (Seyhan BLDspor kulübü Başkanı)

Türk SPORU ONUR ÖDÜLÜ :Abdulkadir ATAŞBAK( Gsmi Müdürü) , DR Ahmet BOZAN (Gençlik spor kulübü Başkanı )

FAİR PLAYY: Ethem AÇIKBAŞ( Seyhangücü)

YILIN TAKIMLARI : BüyükşehirBelediyespor/Adana Toros byz

YILIN HAKEMİ : Deniz ASLAN

ALTIN KARMA : Zafer (Hadırlıgücü) Emre( Yumurtalık) Ömer (Kürkçüler)Şafak( Büyükşehir BLD spor) Mehmet( Gençlerbirliği) Mustafa ( İncirlik) İsmail(Kurttepe) Fatih Baycanlar(Çukurova Demirspor)Vedat Koyuncu (Kiremithanespor) İlkkan(   K. Adana) Emre  (Büyükşehir BLDspor)

KickBoks : İzzettin Turgut,  Boks : Utku Erdoğan , May Tay: Hayri Doğan Hozanlı,

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.