DOLAR 33,0714
EURO 36,1895
ALTIN 2.610,29
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

12’ler turnuvası tamamlandı

12’ler turnuvası tamamlandı
27.04.2016
A+
A-

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Yıldız ve Gençler Kız-Erkek Türkiye En İyi 12’ler Masa Tenisi Turnuvası” tamamlandı.

Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye’nin değişik illerinden ve en iyi sporcularından toplam 96 kız ve erkek sporcunun katıldığını söyledi.

Sporcuların birbirine üstünlük kurmak için büyük mücadeleye sahne olan turnuvanın 4 etapta gerçekleştiğini ifade eden Taşkıran, “İlk turnuva Kocaeli’nde yapıldı. Sırasıyla Ankara, Kayseri ve son etap olarak Adana’da gerçekleştirildi. Geleceğin milli takım sporcuları bu gibi turnuvalarla belirleniyorlar. Tüm konukların Adana’dan iyi izlenimle ayrılması için gerekli konukseverliği gösterdik” dedi.

Bu arada, dereceye giren sporculara ödüllerini Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler,  Sarıçam İlçe Spor Müdürü Ali Bilgiç, Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Saat Yücel, Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim Görevlisi Müge Atakan ve diğer yetkililer verdiler.

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

Yıldız Kızlar:

  1. Özge Yılmaz (Kayseri)
  2. Çağla Yağmur Konur (Adana)
  3. Merve Cansu Demir  (Hakkari)
  4. Aybala Koçal (Yalova)

 Yıldız Erkekler:

  1. Servet Yergin  (Ankara)
  2. Onur Can Çakır  (Ankara)
  3. Furkan Uslu  (Zonguldak)
  4. Semih Yergin (Ankara)

Genç Kızlar:

  1. Simay Kulakçeken  (İstanbul)
  2. Betül Kahraman (Kayseri)
  3. Gülpembe Özkaya  (İstanbul)
  4. Aybuke Öner  (Adana)

Tek Erkekler:

  1. Batuhan Uluçak  (İstanbul)
  2. Abdullah Talha Yiğenler (Adana)
  3. Zihni Batuhan Şahin  (Adana)
  4. Alican Şeker (Malatya)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.