DOLAR 33,0668
EURO 36,1848
ALTIN 2.617,44
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

“4BucakG” Tır’ı Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda

“4BucakG” Tır’ı Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda
22.04.2016
A+
A-

 

Vodafone, dünyanın dört bir yanından binlerce sporcunun katılımıyla Tarihi Yarımada’da koşulacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda izleyici ve katılımcılara 4.5G hızını yaşatacak.

Vodafone, dünyanın dört bir yanından binlerce sporcunun katılımıyla Tarihi Yarımada’da düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda izleyici ve katılımcılara 4.5G hızını deneyimletecek. Vodafone’un ülkenin dört bucağını 4.5G ile tanıştırmak amacıyla düzenlediği “4bucakG” Türkiye turu kapsamında son bir ayda 4 bin kilometreye yakın yol kat ederek yaklaşık 600 bin kişiye ulaşan “4bucakG” TIR’ının 24 Nisan Pazar günkü durağı Yenikapı Miting Alanı olacak. Vodafone, özel teknolojilerle donattığı “4bucakG” TIR’ını ziyaret eden maratonseverlere 4.5G teknolojisini tanıma ve deneme imkânı sunacak.

4.5G için özel olarak donatıldı

Vodafone “4bucakG” TIR’ında ziyaretçilere 4.5G’nin 3G’den farkı anlatılarak 4.5G dünyası hakkında kapsamlı bilgi sunuluyor. Kullanıcılar, Vodafone SüperNet 4.5G’nin avantajlarını 4.5G hızıyla deneyimlerken, Spotify köşesinde 4.5G hızında müzik, Gameloft köşesinde ise 4.5G hızında oyun deneyimi yaşıyorlar. Ayrıca, sanal gerçeklik cihazı Oculus Rift ile oyun oynayarak bu anları 4.5G hızıyla paylaşabiliyorlar. Diğer yandan, 360 Stand köşesinde ise kullanıcıların SIM kart, akıllı cihaz ve izinli geçiş kontrolleri yapılarak 4.5G teknolojisine hazır olup olmadıkları konusunda bilgi veriliyor ve 4.5G’ye hazır hale gelmeleri için gerekli yönlendirmeler yapılıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.