DOLAR 33,0943
EURO 36,0370
ALTIN 2.589,67
BIST 11.164,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Şampiyonluk yolu

Şampiyonluk yolu
19.04.2016
A+
A-

 Spor Toto Süper Lig’de bitime beş hafta kala şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Beşiktaş’ın zirvede, Fenerbahçe’nin beş puan farkla ikinci sırada yer aldığı ligde, düğümü son hafta maçları çözecek.

Medya takip sektörünün lideri Ajans Press, sporun gündemini mercek altına aldı. Ajans Press ’in yazılı basında yaptığı incelemeye göre, lig başından beri, Fenerbahçe ile ilgili 10.430 haber yapıldı. Geçen senenin üç kupalı şampiyonu ve bu sene ligde istediği gibi bir sezon geçiremeyen Galatasaray 10.335 habere konu olurken, şampiyonluk yarışında beş puanlık avantajı elinde bulunduran Beşiktaş 10.111 haberde kendine yer buldu. Bu senenin flaş takımı Konyaspor hakkında ise 9437 haber yapıldı. Ajans Press’in yaptığı incelemede zirvede yer alan Fenerbahçe, Euroleague’deki başarılı performansının etkisiyle de medyada geniş yer buldu. Şu an ligin zirvesinde yer alan Beşiktaş, haber sayılarında ezeli rakiplerinin gerisinde kaldı.

Ligde son haftalara girilirken küme düşme potasında ve Avrupa kupalarına katılma konusunda da önemli bir mücadele yaşanıyor. Konyaspor, Başakşehir ve Osmanlıspor arasında kıyasıya Avrupa mücadelesi yaşanırken; Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor ve Sivasspor lige tutunmak adına mücadele ediyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.