DOLAR 33,0575
EURO 36,1745
ALTIN 2.624,46
BIST 11.122,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 32°C
Pts 31°C

“Şahika 10 yıl daha milli takıma hizmet eder”

“Şahika 10 yıl daha milli takıma hizmet eder”
14.04.2016
A+
A-

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,  başarılı sporcu ve kulüpleri daima destekleyeceklerini söyledi.

Ataşbak, 26-27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 28 ülkeden 780 sporcunun katıldığı  “29.Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonası”nda 61 kiloda güçlü yabancı rakiplerine rağmen ikinci olan Şahika Yıldız ile antrenörü Yusuf Coşkun’u makamında kabul ederek, yapılan müsabaka hakkında bilgi aldı.

Uluslararası bir müsabakada başarı elde etmenin ve madalya kazanmanın kolay olmadığını belirten Ataşbak, “29.Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonasında Adanalı  Milli Takım Sporcumuz Şahika Yıldız genç yaşında daha iyi koşullara sahip sporculara rağmen şampiyonada kumite dalında ikinci olması çok anlamlı. Ayrıca geçtiğimiz aylarda  Güney Kıbrıs Rum keminde yapılan ‘43.Avrupa Ümit Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmesi bizleri ayrıca duygulandırmıştır. Öncelikle sporcumuzu, daha sonra da deneyimli antrenörü Yusuf Coşkun’u ve sporcumuzun ailesini kutluyorum. İl spor müdürlüğü olarak başarılı sporcu ve kulüpleri daima destekleyeceğiz. Hedefimiz, kentimizden daha çok sporcuyu milli takımlara kazandırmak olacaktır” diye konuştu.

-ANTRENÖR COŞKUN: “ŞAHİKA 10 YIL DAHA MİLLİ TAKIMA HİZMET EDER”-

Çukurova Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Coşkun, İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın sıcak davranışı ve ilgisi karşısında çok duygulandığını belirterek teşekkür etti.

Antrenör Coşkun, Şahika Yıldız’ın tüm genç kızlara ve kadınlara rol model olduğunu, kendine özgü tekniği bulunduğunu, 10 yıl daha milli takıma hizmet edeceğini, başka kız sporcuları da milli takıma kazandıracağını sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.