DOLAR 33,0988
EURO 36,0240
ALTIN 2.588,44
BIST 11.163,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Adana Kano THOM sporcuları Antalya’da

Adana Kano THOM sporcuları Antalya’da
25.02.2016
A+
A-

 

Türkiye Kano Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 27-28 Şubat tarihlerinde Antalya’nın Belek İlçesi’nde gerçekleştirilecek olan  “1. Uluslararası Belek Kano Sprint Yarışlarına” Adana Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi  (TOHM) 20 sporcu ile katılacak.

Kano TOHM Bölge Antrenörü Fatih Gürcan Pekbahadırlı,  Antalya’da yapılacak yarışmalara Türkiye’nin yanı sıra, Sırbistan, Norveç, Letonya, Bulgaristan ve Estonya’dan üst düzey sporcuların katılacağı söyledi.

Yarışları, Federasyon Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay ile milli takım antrenörlerin de izleyeceğini, kendini kanıtlamak isteyen TOHM sporcuları için yarışmanın fırsat olduğunu ifade eden Pekbahadırlı, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Antalya’da gerçekleştirilecek uluslararası yarışlara milli takımda bulunan sporcularımızla birlikte kadın ve erkek toplam 20 TOHM sporcusu ile gideceğiz. Antrenman ile yarışın ayrı heyecanı var. Sporcularımız bu gibi yarışmalarda deneyim kazanacaklar. Son yıllarda Adana kanoda önemli yol kat etti. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve diğer yetkilileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ve tesis görevlileri bize iyi bir çalışma ortamı hazırladılar. Bunun yanı sıra her türlü isteğimizi yerine getiriyorlar. Bu olumlu gelişmeler başarıya yansıyor. Antalya’da güçlü ekiplerle yarışacağız. Hedefimiz, milli takımlara yeni sporcular kazandırmaktır.”

-ANTALYA’YA KİMLER GİDİYOR?-

Antalya Belek’te gerçekleştirilecek yarışlara antrenör Fatih Gürcan Pekbahadırlı’nın yanı sıra katılacak sporcuların isimleri şöyle:

Engin Erkan, Vivien Terek, Yekta Türkyılmaz, Faruk Demir, Sedat Sarban, Mustafa Gülbahar, Öztürk Kuru, Kerim Tenha, Serkan Kakkaç, Cem Özkan,  Bilge Köse, M Emin Keçeli, M. Berkay Koçak, Doğa Güleken, Sultan Koçak, İbrahim Bayıldar, İsmail Akgül, Tayyip Karadoğaner, Kadir Ciğercioğlu ile Fatma Nur Koçak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.