DOLAR 33,0927
EURO 36,0856
ALTIN 2.597,26
BIST 11.121,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

2018 Dünya Kupası Final Maçı’nı Rusya’da izle 

2018 Dünya Kupası Final Maçı’nı Rusya’da izle 
16.04.2018
A+
A-

1994 yılından bu yana FIFA Dünya Kupası’na sponsor olan McDonald’s, ‘böyle fırsat dört yılda bir gelir’ dedirten özel bir çekiliş düzenliyor. McDonald’s’ta menüsünü büyütenler 2018 FIFA Dünya Kupası final maçını Rusya’da izleme şansı yakalıyor.

McDonald’s Türkiye’nin, 2018 FIFA Dünya Kupası’na sayılı günler kala futbolseverlere büyük bir sürprizi var. 16 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında tüm McDonald’s restoranlarından büyük ve süper boy menü satın alanlar, 15 Temmuz’daki FIFA Dünya KupasıFinal Maçı’nı Rusya’da en güzel sıralardan izlemek içinçekilişe katılma hakkı elde ediyor. McDonald’s Türkiye ile yeşil sahada nefeslerin tutulacağı final maçını ‘büyük’ yaşayacak 5 şanslı kişi 24 Mayıs Perşembe günü Posta Gazetesi’nde duyurulacak.

Büyük ve süper boy menülerle verilen özel bardaklardaki üstü kapalı şifreyi dunyakupasi.mcdonalds.com.tr internet adresindeki alana ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu ve adres bilgileriyle birlikte girenler çekilişe katılabiliyor. Talihliler, 22 Mayıs’ta noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecek. Çekiliş sonunda şanslı 5 kişi, ‘McDonald’s Dünya Kupası Seyahati’ kazanacak.Seyahat kapsamında talihliler, 13-16 Temmuz tarihleri arasında 5 yıldızlı otelde 3 gece 4 gün konaklama, Moskova turu yapmave maç heyecanını ‘büyük’ yaşama fırsatı yakalayacak.

Not: Bu kampanya Anadolu Restoran İşletmeleri Ltd.Şti adına MPİ’nin 29.03.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.3380 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. Çekilişte bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar da ikramiye verilemez. KDV ve ÖTV hariç diğer tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihliye aittir. İkramiye tesliminde ikramiye kazanılan şifreli bardak ve fiş/fatura ibrazı zorunludur. Şifreli bardak ve fiş/faturanın okunabilir şekilde saklanması katılımcının sorumluluğundadır. Ayrıntılı bilgi dunyakupasi.mcdonalds.com.tr’dedir.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.