DOLAR 32,4905
EURO 34,9546
ALTIN 2.435,08
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

2015 Avrupa Oyunları’nda gruplar belli oldu

27.02.2015
A+
A-

12-28 Haziran 2015 tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek 2015 Avrupa Oyunları’nda Milli Takımlarımızın mücadele edeceği gruplar ve rakipleri belli oldu.

CEV’den (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) yapılan açıklamaya göre, A Bayan Milli Takımımız A Grubu’nda Azerbaycan, Belçika, İtalya, Polonya ve Romanya ile mücadele edecek. B Grubu’nda ise Almanya, Bulgaristan, Hırvatistan, Hollanda, Rusya ve Sırbistan yer alacak.

A Erkek Milli Takımımızın A Grubu’ndaki rakipleri ise Azerbaycan, Finlandiya, Fransa, Polonya ve Sırbistan olacak. Almanya, Belçika, Bulgaristan, İtalya, Rusya ve Slovakya takımları ise B Grubu’nda karşı karşıya gelecek.

2015 Avrupa Oyunları’nda tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmaların ardından gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek. Turnuvanın maç takvimi daha sonra açıklanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.