DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Fenerbahçe’de Tadic ve Amrabat Fırtınası!

Fenerbahçe’de Tadic ve Amrabat Fırtınası!
04.10.2024
A+
A-

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci hafta mücadelesinde Hollanda temsilcisi Twente ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekip, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 1-1 eşitlikle tamamladı. Maçın 28. dakikasında Vlap’ın attığı golle geriye düşen Fenerbahçe, devre arasına bu skorla girdi. İkinci yarıda daha fazla baskı yapan Fenerbahçe, 71. dakikada Dusan Tadic’in attığı golle eşitliği sağladı ve mücadele bu sonuçla sona erdi.

Dusan Tadic’in attığı golde Sofyan Amrabat’ın yaptığı asist göz doldurdu. Fenerbahçe’nin yeni transferi, orta sahadan topu savunma arkasına ustalıkla gönderirken, Tadic de topa vuruşuyla geceye renk kattı. Hollanda basını, maçın ardından Dusan Tadic’in Fenerbahçe’ye 1 puanı kazandırdığını belirtti.

Öte yandan, Fenerbahçe’nin eski milli futbolcusu Semih Şentürk, sarı-lacivertli takıma eleştirilerde bulundu. Oyun kalitesine dair memnuniyetsizliğini dile getiren Şentürk, “İzlediğim en kötü Fenerbahçe’ye doğru gidiyor. İlk 20 dakikada iyi başlıyorsun, pozisyon buluyorsun ama atamıyorsun, sonra geri çekiliyorsun. Fenerbahçe, bir büyük takım gibi oynamıyor” ifadelerini kullandı.

Şentürk, milli maç arasının önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak, “Fenerbahçe’ye acil bir ara gelmeli. Bugün merkezde bir araya geldiler ve ben dahil tüm Fenerbahçeliler artık Mourinho etkisini bekliyoruz” dedi.

Fenerbahçe’nin eski golcüsü, Sebastian Szymanski ve Youssef En Nesyri’nin kötü performanslarını da eleştirerek, “Szymanski’nin durumu anlaşılmıyor. 13. maç ve hâlâ istediğimiz seviyeye gelemiyor. En Nesyri, biraz Güiza’yı hatırlatıyordu ama son günlerde Güiza’nın ön plana çıktığını düşünüyorum. Eğer buna 20 milyon euro verdiysek, yanlış bir zamanda oynamışız. Yoksa bu oyuncudan 40-50 milyon euro beklerdik” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.