DOLAR 33,0067
EURO 35,9945
ALTIN 2.570,47
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Sal 34°C
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C

Tarihe geçmek istiyor

09.03.2015
A+
A-

Serap Özçelik, İstanbul’da 19-22 Mart tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda tarihe geçmeyi hedefliyor.

Türk karate tarihinin en başarılı kadın sporcularından Serap Özçelik, İstanbul’da 19-22 Mart tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda tarihe geçmeyi hedefliyor. Şampiyona tarihi boyunca büyüklerde 6 kez madalya kürsüsünde yer almayı başaran milli sporcu, 7. defa bu büyük onura erişmek adına tatamiye çıkacak.

Şampiyonadaki hedeflerini ve hazırlık sürecini Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın resmi internet sitesine değerlendiren yıldız sporcu, İstanbul’daki organizasyonun kariyerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Kendi seyircimiz önünde İstiklal Marşımızı okutmayı çok istiyorum” dedi.
Şampiyona tarihinde bugüne kadar toplam  6 madalya kazandığını hatırlatan Özçelik, “Son olarak geçen yıl Finlandiya’da düzenlenen şampiyonada altın madalyanın sahibi oldum. Bugüne kadar 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanma başarısı gösterdim. Madalya kürsüsündeki bu istikrarımı, ülkemdeki   şampiyonada da sürdürüp tarihe geçmek istiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.