DOLAR 32,3781
EURO 34,7468
ALTIN 2.407,27
BIST 10.087,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Karate camiasından Diyarbakırlı annelere destek    

Karate camiasından Diyarbakırlı annelere destek      
18.11.2019
A+
A-

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Yönetim Kurulu üyeleri, çocukları terör örgütü tarafından dağa kaçırılan ve 3 Eylül’den bu yana oturma eylemi yapan anneleri ziyaret ederek destek verdi.

Çocuklarını bölücü terör örgütü PKK’nın elinden kurtarmak için oturma eylemi yapan annelere bir destek de karate camiasından geldi. Türkiye Karate Şampiyonası için Diyarbakır’da bulunan Federasyon Başkanı Esat Delihasan ile Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Özkaraaslan, Genel Sekreter Ali Bıldırcın, Karate Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha ve bir grup sporcu, HDP il binası önünde evlatları için nöbet tutan aileleri ziyaret ederek desteklerini iletti.

Ailelerin direnişinin dünya için bir örnek teşkil ettiğini belirten Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, bir an önce çocuklarına kavuşmalarını temenni ettiklerini söyledi.

Başkan Esat Delihasan, camia olarak Diyarbakırlı annelerin yanlarında olduklarını vurgulayarak, “Ümit ediyoruz ki bu annelerin, babaların burada gösterdiği direniş, sadece Türkiye’de değil dünyanın hiçbir yerindeki çocukların bu tür muameleyle muhatap olmaması için bir vesile olur. Umuyoruz ki çocuklarıyla sağlıklı şekilde kucaklaşırlar, evlat kokusunu yeniden alırlar. Kendi evlatlarımızın acısını hisseder gibi bu ailelerin duygularını hissederek buradayız” ifadelerini kullandı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.