DOLAR 32,3920
EURO 34,7823
ALTIN 2.433,17
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Eyüpsultan tribünleri yenileniyor

Eyüpsultan tribünleri yenileniyor
12.09.2018
A+
A-

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın girişimleri sonucu Eyüpsultan Stad Tribünleri kısa sürede yenilenecek.

Uzun yıllar ilçede spora ve sporculara hizmet eden Eyüpsultan seyirci tribünleri dayanıksız, çürük ve göçme tehlikesi olduğunun tespiti ve bunun üzerine Kaymakamlıkça tehlikeli olmasından dolayı kapatılmıştı. Belediye Başkanımız Remzi Aydın, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile temasa geçti. Başkan Aydın’ın girişimleri sonucu tribünlerin yenilenmesi kararı alınacak.

Bir proje hazırlandı. Sonrasında ise İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi heyetleri seyirci tribünlerde incelemelerde bulundular.

ULUSLARARASI STANDARTTA TRİBÜN YAPILACAK

Çalışmalar kısa süre içerisinde başlatılacak. Çalışmalarda kapalı tribünün yerine, içerisinde soyunma odalarının, duşların, kantin ve ofislerin yer aldığı Uluslar arası standartta 3 bin koltuk kapasiteli, çelik konstrüksiyondan yeni ve konforlu portatif tribün yapılacak. Misafir takım tribününün üstü kapatılacak, yeni bir skorbord yapılacak, doğal çim olan zemin düzenlenecek.

SEZONUN İKİNCİ YARISINA YETİŞECEK

Tüm bu çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlanarak stadın tribünleri en geç sezonun ikinci yarısına yetiştirilecek.

KOLTUK KAPASİTESİ 5 BİN OLACAK

Şu an toplam 2 bin 500 koltuk kapasitesi bulunan seyirci tribünleri yapılacak çalışma sonrası koltuk kapasitesi artacak.

Bu sayede tribünler yeni ve modern haliyle sporseverlere hizmet vermeye devam edecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.