DOLAR 33,0740
EURO 36,1917
ALTIN 2.612,38
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

Eda Erdem Dündar: “Takım olarak gösterdiğimiz şey inanılmazdı”

Eda Erdem Dündar: “Takım olarak gösterdiğimiz şey inanılmazdı”
28.06.2018
A+
A-

2018 FIVB Voleybol Milletler Ligi 6’lı Finalleri’nde B Grubu’ndaki ikinci ve son maçında bugün, karşılaştığı rakibi Sırbistan’ı 20-25, 25-21, 25-18, 18-25 ve 16-14‘lük setlerle 3-2 mağlup eden A Bayan Voleybol Milli Takımımızda takım kaptanı Eda Erdem Dündar ile baş antrenör Giovanni Guidetti karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında galibiyeti değerlendirdi.

A Bayan Voleybol Mili Takım kaptanı Eda Erdem Dündar karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede; “Kazanmaktan dolayı çok mutluyuz. İlk sette oyunu elimizde tutamadık. İkinci sette, takım olarak ritmimizi bulduk ve seti kazanmayı başardık. Dördüncü sette ise; oyunumuzda kendi yaptığımız hatalarımızdan dolayı düşüş yaşadık ama tie-break setinde takım olarak gösterdiğimiz şey inanılmazdı. Tüm takımla gurur duyuyorum. Şansımızın yarın oynayacak A.B.D.-Sırbistan maçına bağlı olduğunu biliyoruz ancak yine de bu turnuvaya devam edemezsek, genç oyunculardan kurulan takımımızın performansından dolayı memnunum.” dedi.

A Bayan Voleybol Milli Takımımızın baş antrenörü Giovanni Guidetti ise; “Oyuncularıma gerçekten teşekkür etmek istiyorum çünkü iki gün içinde 10 set oynadılar ve 10 set için de savaştılar. Özellikle oyuncularım için mutluyum, çünkü Sırbistan gibi büyük bir takıma karşı bir zafer elde etme şansı yakaladılar. Belki bugün, onların da söylediği gibi, çok iyi oynamadılar ama yine de, bence, özellikle blok ve savunmada çok iyi bir takımlar. Rakibimiz, bugün gerçekten savunmada çok iyiydiler. Ayrıca her iki antrenör de bugün karşılaşma içerisinde çok fazla değişiklik yaptı. Bizim tarafımıza bakacak olursak; oyuna giren her oyuncu, yürekleriyle sahaya çıkıp mücadele ettiler.” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.