DOLAR 33,0330
EURO 35,9925
ALTIN 2.578,64
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Sal 34°C
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C

N90 Sport ile dev proje  

N90 Sport ile dev proje   
21.09.2017
A+
A-

 

Modern Eğitim ‘de yeni bir Farkındalık ‘’Multiple Sports Deveploment’’  Projesi  N90 Sport’un  startı ile gençleri eğitim ve gelişime davet edecek.

N90 Sport’un Kurucusu Nurhan Özücüer’in Eğitim dünyasına kazandırdığı bu proje start almak için gün sayıyor. Modern eğitim dünyası ile buluşturulan bu projenin Uluslar arası partner okullarla bu çatı altında bütünleşmesi ise yepyeni bir soluk kazanmış olacaktır. Tüm Türkiye genelinde başlayacak olan bu proje birçok spor branşlarını da bir çatıda toplamış olacak.

Spor kültürü, spora ilişkin her türlü değeri, ürünü ve davranışı belirtir. Bu çalışmada, bir kültür öğesi olarak sporun, Türkiye’deki modern eğitim kurumlarında uluslar arası partner okullarımızla birlikte bir kültüre ve farkındalığı ortaya koyacaktır.

Sporda Farkındalık

‘’Multiple Sports Development ‘’ projesi sadece futbol değil birçok çoklu spora öncülük edecektir. Gerek eğitim ve gerekse gelişim ile birlikte birçok genci doğru eğitim ile kazandırmış olacak.

Ülkemizdeki milyonlarca çocuk ve genç için yeterli spor olanakları yaratılamamış; spor, fırsat eşitliği önceliğiyle yaygınlaştırılamamıştır. Öyle ki, kentleşme ve teknolojik gelişmelerin de etkisiyle, hareketsiz yaşam yaygın ve ciddi bir halk sağlığı sorunu olarak gündeme gelmiştir.

Spor Felsefesi

Sporla ilişkimizi ve önceliklerimizi -olana (mevcut duruma) göre değil; olması gerekene göre- yeniden düzenleme ile hayat buluyor. Spor felsefemiz Ülkemizdeki milyonlarca çocuk ve genç için yeterli spor olanakları yaratılamamış; spor, fırsat eşitliği önceliğiyle yaygınlaştırılamamıştır.

Beden eğitimi ve spor, büyüme çağındaki çocuklar için bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden önemli olduğu kadar, iyi bir kişilik oluşumu ve ruh sağlığı bakımından da yararlı ve gereklidir.

Uzman eğitmen gözetiminde beden eğitimi dersi alan, spor yapan, dengeli beslenen çocukların ve gençlerin gelişim süreçleri sağlıklı ve başarılıdır.

Bu çalışma Modern Eğitimle farklı bir kazanım sağlamasının yanında Futbol ve Çoklu spora çalışmalarla birlikte yeni bir soluk getirecektir.

 “MUTLU ÇOCUK” “BAŞARILI AKADEMİK” geleceğinin temellerini birlikte atıyoruz.

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.