DOLAR 33,0892
EURO 36,1155
ALTIN 2.624,18
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

İlhan Pakır: “Hedefimiz süper amatör lige çıkmak”

İlhan Pakır: “Hedefimiz süper amatör lige çıkmak”
08.09.2017
A+
A-

10 Temmuzda yeni futbol sezonu hazırlıkların başlayan Küçükçekmece Özyarımburgazspor kulüp Başkanı İlhan Pakır yeni sezon öncesinde hedefimiz süper amatör lige çıkmak olduğunu söyledi.

Haber: Yılmaz Aktepe

İstanbul 1.Amatör lig takımlarından olan Özyarımburgazspor kulüp Başkanı İlhan Pakır 2017-2018 Futbol sezonu için 10 Temmuz tarihinde hazırlık çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki sezonda takımınız başında geçen yılki hocamız olan Şenol Doğan ile birlikte çalışmalarımızı düzenli bir şekilde ilerletmekte olup kulübümüzün mevcut oyuncuları ve yeni transfer görüşmelerimiz ile kulübümüzde daha güçlü bir sezon bizleri bekliyor.

Kulübümüzün yeni transferler görüşmeleri hız kesmeden devam ederken yeni transfer olacak sporcularımız ve mevcut kadromuz ile daha güçlü ve hedeflerine kilitlenmiş bir spor kulübü olma adına emin adımlarla ilerliyoruz. Oyuncularımın çalışmalarından memnunum. Hedefimiz mutlak surette Süper Amatör Lige çıkmak. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Grubumuzdaki tüm takımlara saygı duyuyoruz. Muhakkak ki her takımın hedefi var.

Biz rakiplerden çok kendimizin ne yapacağına bakıyoruz. Biz sahaya çıkıp istediğimizi yaptıktan sonra rakiplerimizin ne yaptığı çokta önemli değil. Grubumuzdaki bütün takımlara başarılar diliyorum. Kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon temenni ediyorum dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.