DOLAR 33,0533
EURO 36,1677
ALTIN 2.622,73
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 32°C
Pts 31°C

“Teklifleri değerlendireceğim”

“Teklifleri değerlendireceğim”
26.03.2017
A+
A-

 

Bölgesel lig 10.Grupta mücadele veren Mudanya sporun eski teknik direktörü Uğur Aytaç, İstanbul içinden ve dışından teklifler aldığını doğrularken, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını söyledi.

Haber: Yılmaz Aktepe

  Uğur Aytaç, Mudanyaspor ayrılığı sonrası İstanbul içinden ve dışından teklifler aldığını konuştu. Zamanını ailesine ve kendine ayırdığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, inzivaya çekildiğini ifade etti.

Mudanya spor takımı bıraktıktan sonra birçok teklif aldığını vurgulayan Aytaç, “Medyada yer alan haberler doğru. İstanbul içinden ve dışından teklifler aldım. Benimle şu anda ilgilenen Bölgesel ve Süper lig takımlar da var. Ancak bu süreç benim adıma yenilenme dönemiydi. Tekliflerin hepsini reddettim. Sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmüyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.