DOLAR 33,0668
EURO 36,1848
ALTIN 2.617,44
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

Hülya Avşar Cup başladı

Hülya Avşar Cup başladı
17.03.2017
A+
A-

 

Bu sene 17. yılını dolduran Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası, Estetik International Sağlık Grubu ana sponsorluğunda Akatlar Clubsporium tesislerinde düzenlenen basın toplantısıyla başladı

Tenis sporuna yıllarını veren ve yaptığı turnuvalarla sporu destekleyen Hülya Avşar, Estetik International Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Bülent Cihantimur ve Clubsporium Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi’nin de bulunduğu basın toplantısı, medya mensubu ve gazetecilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Hülya Avşar’dan gösteri maçı

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplayan Hülya Avşar emeği geçen herkese ve bir kez daha Hülya Avşar Cup ana sponsorluğunda desteklerini esirgemeyen Bülent Cihantimur’a teşekkür etti. Mix kategorisinde turnuvada yarışacak olan Hülya Avşar, basın toplantısının ardından gösteri maçı yaparak, turnuvada yarışacak tüm sporculara başarılar diledi. Op. Dr. Bülent Cihantimur. sporun ve sporcunun daima yanında olduklarını, Hülya Avşar Cup’a bir kez daha ana sponsor olmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi. Saffet Çerçi ise Clubsporium tesislerinde ev sahipliği yaptıklarından onur duyduklarını ifade etti.

Gelirin tamamı çocuklara

Elde edilen gelirin tamamı başarılı çocuklara eğitim bursu olarak aktarılacak olan Hülya Avşar Tenis Cup Turnuvası, 12 gün boyunca devam edecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.