DOLAR 33,0740
EURO 36,1917
ALTIN 2.612,38
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

New Balance, iki yeni krampon

New Balance, iki yeni krampon
15.03.2017
A+
A-

 

Spor yaparken performansının tamamını sahaya yansıtmak isteyenler için tasarlanan New Balance Visaro ve Furon kramponları profesyonel ve amatör sporcular için farklı modellerde tasarlandı.

New Balance Visaro ve Furon, çim sahanın yanı sıra toprak ve halı sahalara uygun modelleri ile aktif futbol oyuncularına sunuluyor. Ayrıca New Balance futbol koleksiyonunda futbola meraklı çocuk sporcular için de modeller yer alıyor.

New Balance Visaro 2.0

Sahalara çıktığı andan itibaren çarpıcı bir etki yaratan New Balance Visaro yeni versiyonu ile futbolcularla buluşuyor. Premier Lig’in başarılı orta saha oyuncuları Aaron Ramsey ve Yohan Cabaye tarafından kullanılan Visaro, yeşil sahalarda performansı en üst seviye çıkarmak için geliştirildi. Sonsuz yaratıcılık ile topa sahip olma süresini hızlandıran, çalım atmayı kolaylaştıran ve boş alanlara gönderilen direk paslara odaklanan Visaro 2.0 futbolcuların yeni gözdesi. Fresh Foam orta taban ünitesi sayesinde olağanüstü dinamik manevra kabiliyeti ve konfora katkı sağlıyor.

New Balance Furon 2.0

New Balance Furon hücum sahasında gole giden futbolcuların yeni kozu. Alvaro Negredo, Jesus Navas ve Kevin Mirallas gibi yıldızların tercihi New Balance Furon, kritik anlarda sahneye çıkmayı seven, hızlı top oynayanlar için geliştirildi. Ultra hafif Fantom Fit kaplama futbolculara olağanüstü güç ve performans desteği sağlıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.