DOLAR 33,0712
EURO 36,1657
ALTIN 2.611,76
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

Maç, Pazar günü başladı pazartesi bitti

Maç, Pazar günü başladı pazartesi bitti
14.03.2017
A+
A-

 

Play-off maçları oynanan Norveç Buz Hokeyi Ligi’nde Storhamar Dragons ile Sparta karşılaşması 217 dakika 14 saniye sürdü.

 Devre aralarıyla birlikte maç başlama düdüğünden itibaren tam 8 saat 33 dakika 14 saniye sonra bitti. Maçı Dragons 2-1 kazandı.

MAÇ PAZAR GÜNÜ BAŞLADI, PAZARTESİ BİTTİ

Karşılıklı ikişer galibiyeti olan iki takım pazar günü saat 18.00’de beşinci defa karşı karşıya geldi. Maçın bir saatlik normal süresi 1-1 berabe bitti. Norveç’te uygulanan play-off kurallarına göre beraberlik halinde taraflardan biri bir gol atıncaya kadar maç devam ediyor. Maç yirmişer dakikadan 7 kez uzatılmasına rağmen gol olmadı. Sekizinci uzatmada saatler 02.33’ü gösterirken Joakim Jansen’in attığı golle Dragons maçı 2-1 kazandı ve playoffta 3-2 öne geçti. Dört maç kazanan takım tur atlayacak.

Maç 5526 seyirci ile başladı. On ara verilen maçın dokuzuncu arasında salondaki büfelerde yiyecek ve içecek kalmadı. Maçtan sonra misafirlere ikram edilecek tüm yiyecekler devre aralarında sporculara verildi ve hepsi tüketildi. Maç bittiğinde salonda yaklaşık bin seyirci kalmıştı.

Bundan önceki en uzun maç 1936 yılında Amerika’da Stanley Cup finalinde Detroit Red Wings ile Montreal Maroons (2-1) arasında oynanmış ve 176 dakika 30 saniye sürmüştü.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.