DOLAR 33,0712
EURO 36,1657
ALTIN 2.611,76
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

Arhavispor Kulübü’nde mali kongre yapıldı

Arhavispor Kulübü’nde mali kongre yapıldı
13.03.2017
A+
A-

 

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongre divanının oluşturulması ile başladı.

Haber: Hayati Akbaş

Kongreye katılan üye sayısı tespit edildikten sonra kongre gündemi okundu. Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongrede Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri kongreye katılan isimler arasındaydı.

Kongrede Yönetim Kurulu faaliyet raporları okundu. Raporların okunmasının ardından kongre yönetim kurulu ve Denetim Kurulu raporları üyeler tarafından ibra edildi. Ardından son sözü alan Başkan Hekimoğlu, ilçemizde spora vermiş oldukları önemi dile getirdi ve ayrıca kulüp olarak önümüzdeki sezon daha iyi yerlerde olmayı hedeflediklerini belirtti. Raporların okunması ardından kongre yönetim kurulu ve Denetim Kurulu raporları üyeler tarafından ibra edildi. Kongrenin ilçeye hayırlı olması temennisinin ardından toplantı sonlandırıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.