DOLAR 33,1137
EURO 36,0932
ALTIN 2.575,34
BIST 11.150,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 31°C

adidas UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Topu

adidas UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Topu
15.02.2017
A+
A-

 

Tasarım ilhamını Galler’in ulusal sembolünden alan top, hem UEFA Şampiyonlar Ligi’nin grup eleme karşılaşmalarında hem de final maçında kullanılacak

UEFA Şampiyonlar Ligi final dönemine yaklaşırken, adidas da, Avrupa’nın en iyilerinin kupa yarışında kullanacakları UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Topu’nu sunuyor.

Bu senenin finallerine ev sahipliği yapacak olan Galler’i onurlandırarak, topun benzersiz tasarımında ejderha derisi deseni kullanıldı. Bu desen, ilhamını Galler bayrağında da bulunan, ulusal sembol ejderhadan alıyor.

Tasarım sürecinin bir ayağı olarak Galler’in başkenti Cardiff’e yolculuk yapan adidas tasarım takımı, Kelt Mitolojisi’nde de yer alan ejderhanın güç ve heybetinden ilham aldı. Ejderha deseni, final maçlarının oynandığı güçlü mücadele ortamını da temsil ediyor.

Top aynı zamanda, Messi, Bale, Suarez ve Müller gibi önemli oyuncuların mücadelenin ilerleyen safhalarında ihtiyaç duydukları standardı da karşılayacak şekilde geliştirildi. Topun dış kısmı, tüm UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Topları ile tutarlı bir şekilde, en iyi kavrayışı sunarken termal olarak monte edilmiş yıldız şeklindeki panel de ilk temas için kusursuz bir dokunuş sağlıyor.

adidas Final Cardiff 2017, UEFA Şampiyonlar Ligi Maçları’nda 14 Şubat’tan 3 Haziran tarihine kadar sahada olacak. adidas Final Cardiff 2017 aynı zamanda 495TL’lik satış fiyatı ile adidas mağazalarında satışa sunuluyor.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.