DOLAR 33,0765
EURO 36,1439
ALTIN 2.599,31
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

Eczacıbaşı 1. Gelişim Takımları Turnuvası’nı gerçekleştirdi

Eczacıbaşı 1. Gelişim Takımları Turnuvası’nı gerçekleştirdi
07.02.2017
A+
A-

 

Türk sporuna 50 yıldır çok sayıda sporcu ve spor adamı kazandırarak önemli hizmetlerde bulunan Eczacıbaşı Spor Kulübü, çalışmalarını alt yapılarda yaygınlaştırmak, binlerce çocuğa spor kültürü kazandırmak ve geleceğin yıldızlarını keşfetmek üzere başlattığı Geleceğe Smaç projesi kapsamında ilk özel turnuvasını gerçekleştirdi.

Geleceğe Smaç Projesi kapsamında 2016-2017 sezonunda İstanbul’da dört ve Bursa’da iki ayrı kampüste voleybol okulları ile gelişim takımları çalışmalarını başlatan Eczacıbaşı Spor Kulübü, bu kampüslerde çalışan Eczacıbaşı minik-küçük kız takımları ve diğer misafir takımların katılımı ile 2-5 Şubat 2017 tarihlerinde Marmara Koleji Kampüsü’nde 150’ye yaklaşan sporcunun katılımı ile 1. Gelişim Takımları Turnuvası’nı düzenledi.

2-3 Şubat günlerinde tamamlanan Minikler turnuvasında dereceler sırasıyla Koşuyolu (1), Bursa (1) ve Dragos (2) takımları tarafından paylaşılırken Küçükler turnuvasında ise sıralama GD Akademi, Ayazağa ve ES Voleybol şeklinde gerçekleşti. 4-5 Şubat tarihlerinde oynanan ikinci turnuvada ise sıralama Miniklerde Bursa (1), İstanbul Akademi (1) ve İstanbul Akademi (2) şeklinde gerçekleşirken, Küçüklerde Bursa (1), Bursa (2) ve İstanbul Akademi ilk sıraları aldılar.

Turnuva programında sabah antrenmanları, turnuva maçları ve akşam saatlerinde Eczacıbaşı alt yapı antrenörleri tarafından düzenlenen özel antrenmanlar yer aldı.

Bu turnuvada mücadele eden küçük kardeşleri gibi voleybol okullarından başlayarak Milli Takımlara kadar yükselen ve halen U19 Milli Takımında yer alan ES Voleybol sporcuları Berat Özveren, Murat Üç ile U18 Milli Takımında yer alan Eczacıbaşı sporcuları Merve Atlıer, Zeynep Üzen de turnuvaya katılarak küçüklerle sohbet ettiler.

Halen İstanbul’da dört, Bursa’da iki kampüste çalışmalarını sürdüren Eczacıbaşı alt yapıları Mart ayından itibaren İzmir’de de faaliyetlerine başlayacak. Halen bu kampüslerde voleybol eğitimi alan 1000’in üzerindeki sporcu adayı bundan sonra şenliklerde ve turnuvalarda buluşmaya devam edecek.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.