DOLAR 33,0908
EURO 36,0435
ALTIN 2.570,53
BIST 11.118,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Tofaş Gelişim Artvin Boğalarına geçit vermedi

Tofaş Gelişim Artvin Boğalarına geçit vermedi
30.01.2017
A+
A-

Bursa’da Oynanan Tofaş Gelişim Spor Basketbol Müsabakasında Artvin Boğaları 88-67 Mağlup oldu.

 Haber: Hayati Akbaş

 Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde 13. haftasında mücadele eden Artvin Belediyesi Basketbol Takımı, 29 Ocak Pazar günü Bursa Atatürk Spor Salonundaki gerçekleştirilen müsabakada Tofaş Gelişim Spor’a 88-67 mağlup oldu.

Artvin Boğalarını bu zorlu müsabakada yalnız bırakmayarak Bursa’daki tüm hemşerilerimizin tribünde yerini aldığı maçta, Artvin Belediye Başkanı ve aynı zamanda Artvin Basketbol Takımı’nın Onursal Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Belediye Spor Kulüp Başkanı Zafer İnce, Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Teknik Direktörü Şahin Ateşdağlı, Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Genel Menajeri Uğur Delikanlı ve İdari Menajer Temel Öztürk ve çok sayıda Bursa’da yaşayan Artvinli hemşerilerimiz yer aldı.

Artvin Boğalarının güçlü rakibi Tofaş Gelişim Spor karşısındaki mücadelesini değerlendiren Artvin Belediyesi Basketbol Takımı Teknik Direktör Şahin Ateşdağlı maçın ardından açıklamada bulundu.

Ateşdağlı, “Zor maç olacağını biliyorduk. İyi bir mücadele edemedik. Savunmayı da yapamadık.  Ayrıca Tofaş Gelişim Spor daha önce Süper Ligde oynattığı 4 oyuncusu ile maça çıktı. Haliyle biz her ne kadar da müsabakada mağlup olmuş olsakta güçlü oyuncuların karşısında iyi bir mücadele ettik. 88-67 mağlup olduk.

Bizleri Tofaş Gelişim Spor Basketbol Müsabakasında yalnız bırakmayan Bursa’da yaşayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere destek oldukları için takımımız adına bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.