DOLAR 33,0649
EURO 36,0539
ALTIN 2.561,97
BIST 11.173,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Şampiyon Muratlının Melekleri

Şampiyon Muratlının Melekleri
18.01.2017
A+
A-

 

Okul sporları çerçevesinde düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol müsabakaları sona erdi. Yıldız Kızlar Voleybol İl Birincisi Borçka Muratlı Ortaokulu oldu.

 Haber: Hayati Akbaş

Artvin okul sporları çerçevesinde düzenlenen voleybol il müsabakaları sonuçlandı. Artvin Çoruh Üniversitesi Spor Salonunda yapılan Final maçıyla İl düzeyindeki maçlar sona ererken Yıldız Kızlarda orta okullar il birincisi Borçka Muratlı Ortaokulu oldu. Birinci olan kızlar okullarında coşkuyla karşılandılar.

Borçka ilçesini temsil eden Muratlı Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı finale çıkana kadar sırasıyla Borçka İmam Hatip Ortaokulu ve 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu maçlarını set vermeden 3-0’lık sonuçlarla kazanırken ilçe birincisi olarak Artvin’de il birinciliğinde mücadele etme hakkı kazandı.

Artvin’de A grubunda Yusufeli ve Artvin Merkez ilçe temsilcileri ile mücadele eden Muratlı Ortaokulu, grubunda da rakiplerine set vermeden 3-0’lık sonuçlarla grup birincisi olarak yarı finale yükseldi.

Yarı finalde Hopa temsilcisini de 3-0’la geçen Muratlı Ortaokulu finale çıkarak Ardanuç temsilcisiyle il birinciliği için mücadele etti.  Finalde de rakibine şans tanımayan Muratlı’nın Melekleri maçı 3-0 kazanarak il birincisi oldular. İl Birincisi olan Muratlı Ortaokulu öğrencileri okullarında coşkuyla karşılanırken, okul idarecileri çeşitli hediyelerle öğrencilerini tebrik ettiler.

Okul idarecileri Türkiye finalleri yolunda Muratlı’nın Melekleri’ne başarılar dilerken Yıldız Kızları okul öğrencileri de ayrı ayrı tebrik ettiler. Borçka Ortaokulu Yıldız Kızlar takımı oyuncuları da daha büyük başarılar ile Artvin’e geleceklerinin sözlerini verdiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.