DOLAR 33,0490
EURO 36,0152
ALTIN 2.553,30
BIST 11.177,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C
Sal 31°C

Çocuk Maratonu’nun bu yıl ikincisi düzenleniyor

Çocuk Maratonu’nun bu yıl ikincisi düzenleniyor
15.04.2016
A+
A-

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından ilki geçtiğimiz yıl “Anneler Günü”nde gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük çocuk maratonu olan İstanbul Çocuk Maratonu’nun bu yıl ikincisi düzenleniyor.

Geçtiğimiz yıl 7.000 çocuğun katıldığı etkinliğin amacı çocukların yarıştırılması değil, çocuklara “Maraton Bilinci” ve “Spor Kültürünü” aşılamak oldu.​

Bu yıl 8 Mayıs Pazar, Anneler Günü’nde, Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda 2. kez düzenlenecek olan Didi İstanbul Çocuk Maratonu’nunun basın toplantısı Akasya AVM Kidzania istanbul’da gerçekleştirildi.

Spor A.Ş. Genel A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve Çaykur Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Sütlüoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı basın toplantısına çok sayıda davetli katıldı.

Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ”Geçtiğimiz yıl 7.000 olan çocuk maratonunda bu yıl 0-15 yaş grubu arasında 10.000 çocuğun katılmasını planlanlıyoruz. Etkinliğimizin amacı yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi çocukların yarıştırılması değil, çocuklara “Maraton Bilinci” ve “Spor Kültürünü” aşılamak olacaktır.” İfadelerini kullandı.

Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Sütlüoğlu da yaptığı açıklamada ”binlerce çocuğun yer aldığı ve şampiyonluk yaşadığı bir organizasyonun içerisinde yer almaktan dolayı mutluyuz. Anneler Günü’nde gerçekleşecek bu etkinlikte bizler de o heyecanı şimdiden yaşıyoruz” dedi.

Didi İstanbul Çocuk Maratonu’nda 7 kategoride farklı yaş grupları koşacak. Bu yıl ayrıca yaş gruplarına 14-15 yaş grubu da ilave edildi. Bu yaş grubu çocuklar elektronik zamanlama çipleri ile gerçek maratonda koşmanın heyecanını yaşamış da olacaklar.

Etkinlik günü her yaş grubuna göre eğlenceli aktivite ve oyun alanlarının kurulu olacağı etkinlik alanında tüm çocuk ve velilere sanatçı Ceza konseri ile de unutulmaz bir gün yaşatılacak.

Kayıtların www.istanbulcocukmaratonu.com adresinden alınacağı Didi 2. İstanbul Çocuk Maratonu’nda son kayıt tarihi  1 Mayıs olarak belirlendi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.