DOLAR 33,0765
EURO 36,1439
ALTIN 2.599,31
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

İFA Spor deplasmanda galip

İFA Spor deplasmanda galip
20.12.2015
A+
A-

 

TFF Bölgesel Lig 11.Grupta İstanbul temsilcisi İFA Spor deplasmanda oynadığı Yalova Sporu 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Haber: Yılmaz Aktepe

Ligin 11.Haftasında Yalova Atatürk Stadında oynan maçı Burak Pınar, Barış Güngör ve Derya Şentürk hakem üçlüsü yönetti.

Maça hızlı başlayan İstanbul temsilcisi İFA Spor 5.Dakikada tecrübeli oyuncu Faruk Avcının attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda atak ve baskılı futbol sergileyen İFA Spor takımı 75.Dakikada Erhan Aydın takımının ve karşılaşmanın ikinci gollünü atarak karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak üç puanında alan takım oldu.

İstanbul temsilcisi oynadığı son dört maçta galip gelmesini bildi ve 19 puan toplayan İFA Spor takımı oynadığı 11 maçta 6 Galibiyet,1 Beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

İFA Spor kulüp Başkanı İFA Spor kulüp Başkanı Aydın Aydeniz bugün futbolcu kardeşlerimiz çok iyi bir futbol sergiledi bu güzel futbolun yan ısıra iki golde bularak Yalova deplasmanında galip geldik ve üç puanı alan biz olduk.

Aydeniz, Oynadığımız son dört maçı da alarak 12 puan aldık ve çıkışımızı sürdürdük bundan sonrada çıkışımız sürecektir. Bu gün yüreklerini ortaya koyan ve teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ve teşekkür ederim dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.