DOLAR 33,0765
EURO 36,1439
ALTIN 2.599,31
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

Irmakspor oynadı kazanan İstanbulspor oldu

Irmakspor oynadı kazanan İstanbulspor oldu
20.12.2015
A+
A-

 İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta haftanın maçı olan İstanbulspor ile Irmakspor arsında oyan maçı maçın uzatma dakikalarında gollü bulan ev sahibi İstanbulspor 2-1 kazanmasını bildi. 

Haber: Yılmaz Aktepe

 Ligin 17.Haftasında İfaspor sahasında Lider İstanbulspor ile takipçisi Irmakspor takımları karşı karşıya geldiler. Haftanın önemli maçına ilgide oldukça fazlaydı.

Müsabakanın 3.Dakikasında ev sahibi İstanbulspor penaltı kazandı topun başına geçen tecrübeli oyuncu ve takım kaptanı Hüseyin sarı siyahlı takımın penaltısını gole çevirerek 1-0 öne geçen gollünü attı.

Kalesinde erken gollü gören misafir takım Irmakspor gollün şokunu çabuk üzerlerinden atarak rakip kalede etili olmaya başladı.

56.Dakikada misafir takım Irmakspor Cengiz Akçal ile bulduğu golle skoru eşitleyerek beraberliği yakaladı.

Beraberliği yakalayan misafir takım Irkamspor galibiyetlik için tüm hatları ile rakip kaleye yüklendiği bir anda karşılaşmanın 90+2 Dakikasında ikinci yarıda İstanbulspor da oyuna dahil olan Ergün takımını ikinci karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı.

Lider İstanbulspor haftanın bu önemli maçını uzatmalarda attığı golle 2-1 kazanarak puanını 39 çıkarak liderliği sürdürdü.

Irmakspor da aldığı bu yenilgi ile 35 puanda kalarak ligin geri kalan maçlarında kazanarak iddiasını sürdürmeye çalışacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.