DOLAR 33,0575
EURO 36,1745
ALTIN 2.624,46
BIST 11.122,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 32°C
Pts 31°C

Avrupa’nın en büyük Aikido Merkezi İstanbul’da…

Avrupa’nın en büyük Aikido Merkezi İstanbul’da…
17.11.2015
A+
A-
 

Avrupa Yakası’nda Levent’te bir şubesi olan Aikimode Aiki Akademi, ikinci şubesini şubesini açtı. Ataşehir’de açılan yeni dojo, Avrupa’nın en geniş metrekareye sahip Aikido ve Budo (savaş sanatları) merkezi oldu.

700 metrekare kapalı alanla Avrupa’daki en büyük Aikido merkezi olan Aikimode Aiki Akademi Ataşehir’de3 ayrı çalışma alanı var. Eğitim salonlarından, velilerin bekleme alanına kadar herşey son derece ayrıntılı düşünülmüş.

4-12 yaş çocuk, 12-18 genç gruplarının eğitim alabildiği merkezde kadınlar ve 35 yaş üstü yetişkinlerin aikido eğitimi alabilecekleri sınıflar mevcut. Hafta’nın her günü İstanbul’un her iki yakasında, günün her saatinde Aikido yapılabilecek muhteşem bir ortam oluşturulmuş.

Çocuklar’da 1 numara..

Aikimode Aiki Akademi baş eğitmeni, 5. Dan Sensei Oğuzhan Ulvi Başkurt“Aikimode’de çocuk derslerinde, çoklu asistan sistemi ile özel bir Aikido eğitim modeli geliştirdik. Çocuk, 1 saat içinde maksimum fayda alabilecek bir şekilde hem Aikido öğreniyor hem de ciddi bir spor altyapısı kazanıyor. Merkezimizde bir çok çocuğun anne ve babası da, çocuğundaki değişimleri fark ederek, aikido eğitimi almaya başladı. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Aynı anda çocuklar çocuk sınıfında, yetişkinler ise kendi sınıflarında Aikido öğneniyor. Aikimode Aiki Akademi Ataşehir aynı zamanda çeşitli workshop’ların yapıldığı bir yaşam merkezi olarak konumlandırılmış durumda. Burada çocukların, gençlerin tüm zamanlarını planlayacak eğitimler, aktiviteler oluşturacağız.” şeklinde konuştu.

Şirketler için Aikido

Aikimode’de Oğuzhan Sensei’in Aikido prensiplerinin şirket yönetimine uyarlandığı bir çok kurumsal eğitim de mevcut. “Şirketleri için başarının formülü, savaş sanatları yaklaşımları ile şirket yönetimi, şirketler için aikido, kadınlar için savunma yöntemleri gibi kurumsal bir çok eğitim şirketlere farklı bakış açıları kazandırıyor.” diyen Başkurt,Turkcell, Aksigorta, Roche, Roche Diagnostic, Bilim İlaç, Daikin, Türk-Telekom, Phlips, Mey, JCB İş makinaları (STFA),Girişim Savaşçıları, FX World İstanbul, Glaxo Smith Kline, İPYD (İstanbul Proje Yönetim Derneği), Invitel International, Dechatlon, Netbook Media gibi firmalara da eğitim verdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.