DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

2018 Tenis ödülleri sahiplerini buldu

2018 Tenis ödülleri sahiplerini buldu
27.12.2018
A+
A-

Topspin Tenis Akademisi tarafından Sports International Bilkent kulübünde düzenlenen‘2018 yılı Tenis Turnuvaları ve Tenis Ligi’nde dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

Topspin Tenis Akademisi, Sports International’ın katkılarıyla düzenlediği yıl boyunca süren tenis turnuvaları ve tenis ligi final müsabakaları sona erdi. 2018 yılı Tenis Turnuvaları ve Tenis Ligi’nde yetişkinlerde tek erkekler, tek kadınlar, karışık çiftler, çift erkekler, çift kadınlar, özel format erkekler, özel format kadınlar kategorilerinde mücadele eden sporculardan kazananlara tören ile kupa, madalya ve ödülleri dağıtıldı.

‘Tenis, Sports International’da en önemli spor dallarından biridir’

Sports International’ın kuruluşundan bu yana her yıl geleneksel tenis turnuvası düzenlendiğini söyleyen Sports International Pazarlama Yöneticisi Gözde Sargın, turnuvalara 600’ün üzerinde üyenin katıldığını belirtti. Sargın yaptığı açıklamada; “Sports International 7’den 70’e düzenli egzersiz alışkanlığı kazandıran bir kulüptür. Tenis, Sports International’da en önemli spor dallarından biridir. Dolayısıyla birçok tenis seven sporculara ev sahipliği yapıyoruz. 21 tane kort alanımızla Türkiye’nin en büyük ve en fazla kort alanlarına sahibiz. Kulübümüzde tenis seven sporcular hem bir arada güzel vakit geçiriyorlar hem de sporun gerekliliği olan rekabetle heyecanı yaşıyorlar. Biz Sports International ve Topspin Tenis Akademisi olarak bu turnuvayı düzenliyoruz. Sadece üyelerimize açık olan turnuva, Topspin Tenis Akademisi’nin uzman kadrosu ve yıllarca bizimle yaptığı işbirliği sayesinde çok profesyonelce yönetilen bir turnuvadır. Dolayısıyla onlarla işbirliği yapmaktan çok mutluyuz” dedi.

Turnuvalar 1994 yılından beri düzenleniyor

Turnuvaların 1994 yılında başladığını ifade eden Topspin Tenis Akademisi İşletmecisi Cengiz Özkan ise yaptığı açıklamada; “Lig içerisinde takımlar oluyor. 1’inci ligde erkekler takımında bu sene 12 takım oynadı. Her takımda yaklaşık 20 kişi var. Kadın takımlarında da aynı durum geçerli. Ligde her karşılaşma 6 maç üzerinde yapılıyor. Dört single (tek) turnuvası maçları ve iki tane de double (çift) maçları şeklinde yapılıyor. Gün sonunda 6 maçın çoğunu kazanan en

fazla puanı alıyor. Bu puanlar toplanıyor, sezon sonunda da en çok puanı toplayan takım şampiyon oluyor” dedi.

Tüm sezon boyunca tenis turnuvalarında ve yaz tenis liginde dereceye girerek ödül alan isimler şöyle; Masters Turnuvası Kadın A Plus kategorisinde Elif Karaelmas Binay, Sibel Özaksakal. Kadın A kategorisinde Deniz Ayçin Yıldız, Gamze Metin Gürsoy. Kadın B kategorisinde Gülin Rodoplu, Nuray Karancı. Kadın C kategorisinde Hülya Artuner, Pelin Aydar. Kadın D kategorisinde Gizem Öngelen, Sevda Karacan. Erkek A Plus kategorisinde Birol Başlar, Mert Öngelen. Erkek A kategorisinde Fuat Gürşen, Güçlü Güney. Erkek B kategorisinde Mert Aygen, Önder Altunbiler. Erkek C kategorisinde Ozan Bitik, Turgay Pazarcı. Erkek D kategorisinde ise Sezgin Us, Sinan Aslan.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.