Rıza Çalımbay: Mutlu değilim

Rıza Çalımbay, ligin ilk iki haftasında gösterdikleri mücadeleden memnun olduğunu, fakat geçen seneye göre memnun olmadığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa’nın teknik direktörü Rıza Çalımbay, ligin ilk iki haftasında gösterdikleri mücadeleden memnun olduğunu, fakat geçen seneye göre memnun olmadığını söyledi.
GEÇEN SENEYE GÖRE MUTLU DEĞİLİM
Alınan küçülme kararı sebebiyle çok iyi oyuncuları kaybettiklerini söyleyen Çalımbay, “Geçen seneye göre mutlu musunuz derseniz, kaybettiğimiz arkadaşlarımızdan dolayı değilim.” dedi.
TAKIM OLARAK HER KONUDA HAZIRIZ
Takımdan ayrılan futbolcuların yerine aldıkları oyuncuların da takıma çok geç katıldığını ve Sadiku haricinde diğer transferlerin çıplak gözle seyredilmediğini dile getiren Çalımbay, şunları kaydetti:
“Tabi ki sonuna kadar bu ligde mücadelemizi göstereceğiz. Bu sene yinede hedefimiz ligi çok iyi bir yerde bitirmek. Bu haftalar bizim için her maç biraz önce saydığım nedenlerden dolayı zor olacak. Henüz tam takım olarak bir araya getirip oturamadık.
Milli maç arasında da beş arkadaşımız yoktu. Sivas’ta bir hazırlık maçı oynadık. 1-0 kazandık. Biz kendimize güveniyoruz ama tabi ki kolay bir maç oynamayacağız. Takım olarak her konuda hazırız. Ne kadar eksiğimiz olsa da, ne kadar bazı arkadaşlarımız hazır olmasa da, oradan iyi bir neticeyle ayrılmak tek düşüncemiz. Onuda inşallah başaracağız.”