DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Samsunspor, Adana Demirspor Maçına Odaklandı!

Samsunspor, Adana Demirspor Maçına Odaklandı!
04.10.2024
A+
A-

Samsunspor, Adana Demirspor Maçına Hazırlanıyor

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’de deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını, Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde sürdürüyor. Reis, takımının son durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Ligdeki mevcut konumlarını korumanın zorluklarına dikkat çeken Reis, “Lig çok uzun bir süreç. Ligin sonunda genel bir değerlendirme yapacağız. Önemli olan takımın başarısı. Ben takımda sadece bir bireyim. Benim başarımdan çok, takım olarak ne yaptığımız önemli. Takım bana güveniyor, ben de takımıma güveniyorum. Oyuncularım gayet iyi iş çıkartıyorlar. Sonuçta Göztepe maçında 3-1’lik mağlubiyetten geri geldik. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Sektörün dinamiklerinin farkındayım. 2 maç kaybettiğinizde eleştiriler kaçınılmaz oluyor. Şu anda içinde bulunduğumuz durum çok iyi ancak bunu korumamız gerekiyor. Peş peşe kazandığımız 3 maç var. Ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor. Şu anda geldiğimiz yere kolay ulaşmadık ama burada kalmak, olduğumuz yere gelmekten daha zor olacaktır. Bu yüzden disiplinimizi kaybetmememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Maçı, Fenerbahçe Maçından Daha Önemli

Pazar günü oynanacak Adana Demirspor maçının milli ara sonrası karşılaşacakları Fenerbahçe maçından daha önemli olduğunu vurgulayan Thomas Reis, “Samsunspor’un hocası olduğum için çok mutluyum. Hafta sonu Adana Demirspor ile oynayacağız. Bu maçın kesinlikle Fenerbahçe maçından daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ligdeki konumumuz gayet iyi, ama bu maçtan galip gelerek yerimizi pekiştirmek istiyoruz. Üst sıralarda kalıp, alt kısım ile puan farkını açmak istiyoruz. Adana Demirspor’un son sırada olduğunu biliyorum, ancak bu zorlu bir maç olacak. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Umarım istediğimiz sonucu alarak bu maçtan da galibiyetle ayrılırız” dedi.

Performansından Memnun

Takımın mevcut konumu ve performansından memnun olduğunu dile getiren Reis, “Şu ana kadar gösterdiğimiz performanstan çok mutluyuz. Tüm karşılaşmalar zorlu geçti. Bazı maçlarda şansa ihtiyaç duyabiliyorsunuz. Ancak bazı maçlarda da şans yanımızdaydı. 4-3 kazandığımız maçta 3-1 gerideydik; 4-1’e düşseydik belki de farklı bir senaryo ile karşılaşacaktık. Son maçta 3 hata yaptık ama takımım disiplinini kaybetmedi. Vazgeçmememiz gerektiğini gösterip sonuna kadar çalıştık. Umarım bu şekilde devam ederiz” diye konuştu.

Rekor Değil, Puan Hedefi

İstatistik ve rekor peşinde olmadığını belirten Reis, “İstatistikler benim için önemli değil. Gelecekte biraz daha yaşlandığımda bu rekorlar benim için farklı bir anlam ifade edebilir. Sonuçta her maça yüzde 100’ümüzü vermeliyiz. Puan veya puanlar almak için konsantre olmalıyız. Umarım bu şekilde devam ederiz. Her maçtan puan ya da puanlar almalıyız ki gelecekte daha fazla rekor kırabilelim” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.