DOLAR 34,1623
EURO 38,1653
ALTIN 2.914,46
BIST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Açık
İstanbul
27°C
Açık
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Benfica’nın Türk Yıldızları Gil Vicente’e Hazır!

Benfica’nın Türk Yıldızları Gil Vicente’e Hazır!
28.09.2024
A+
A-

Portekiz Premier Lig’in 7. haftasında Benfica, kendi sahasında Gil Vicente ile karşı karşıya gelecek. Estadio da Luz’da gerçekleştirilecek maç öncesinde, Türk oyuncular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün durumu merakla bekleniyor.

Sporting Lizbon ile arasındaki puan farkını kapatmayı hedefleyen Benfica, bu sezon Portekiz Ligi’nde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Son 3 maçında evinde galibiyet elde edemeyen Benfica, toplamda 5 maçtır yenilmiyor.

Rakip Gil Vicente ise bu sezon yalnızca bir galibiyet alarak 7 puan toplayarak 9. sırada bulunuyor. Deplasmanda son 3 maçında galip gelemeyen Gil Vicente, 4 maçtır berabere sonuçlanıyor.

Benfica-Gil Vicente maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak Kerem Aktürkoğlu ilk 11de mi oynayacak mı

BENFİCA-GİL VİCENTE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün formasını giydiği Benfica’nın, Gil Vicente ile yapacağı karşılaşma bu akşam saat 22.30’da başlayacak. Maç, S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

KEREM VE ORKUN OYNAYACAK MI?

Milli oyuncu, bu sezon Benfica’nın ligdeki 2 maçında toplam 144 dakika sahada bulundu. 1 gol ve 2 asistle takımına katkı sağlayan Kerem Aktürkoğlu’nun, Gil Vicente karşısında ilk 11’de yer alması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.