DOLAR 34,1655
EURO 38,1359
ALTIN 2.913,58
BIST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Sivasspor-Başakşehir: Kritik 7. Hafta Mücadelesi!

Sivasspor-Başakşehir: Kritik 7. Hafta Mücadelesi!
27.09.2024
A+
A-

Süper Lig’in 7. haftası, Sivasspor ile Başakşehir arasında oynanacak karşılaşma ile başlıyor. Her iki takım da alt sıralardan kurtulmak ve üst sıralara tırmanmak amacıyla sahaya çıkacak ve bu mücadele, futbolseverler için büyük bir heyecan vaadediyor.

Geçtiğimiz hafta bay geçen Başakşehir, bu sezon daha önce oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek toplamda 10 puan topladı ve 7. haftaya 5. sıradan giriş yapıyor. Ev sahibi takım Sivasspor ise bu sezon 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 8 puan topladı. Averajla 9. sırada yer alan Sivas ekibi, bu kritik maçta önemli bir mücadele verecek.

Sivasspor’un Başakşehir’i ağırlayacağı karşılaşma, bugün BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda saat 20:00’de başlayacak. Maçı, hakem Çağdaş Altay yönetecek ve karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Karşılaşmanın muhtemel 11’leri ise şu şekilde belirlendi:
Net Global Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Sonko, Radakovic, Uğur, Samuel, Charisis, Keita Balde, Garry Rodrigues, Turgunbayev, Koita.
Rams Başakşehir: Muhammed, Kemen, Ba, Opoku, Lima, Crespo, Onur, Deniz, Davidson, Berkay, Piatek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.