DOLAR 33,0879
EURO 36,0445
ALTIN 2.600,32
BIST 11.155,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Süper Lig ve kupa maçları ertelendi

07.04.2015
A+
A-

TFF Başkanı Demirören, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçları ile Spor Toto Süper Lig 27. hafta karşılaşmalarının ertelendiğini açıkladı.

 

Fenerbahçe futbol takımını taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı sonrası futbol ailesi bugün İstanbul’da toplandı. Yapılan toplantılar sonrası, TFF ve kulüplerin aldığı ortak karar ile Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda bu hafta oynanacak çeyrek final maçları 1 hafta ertelendi.

Yapılan ilk toplantıda TFF Başkanı Yıldırım Demirören bugün Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı Beykoz-Riva’da yer alan TFF Merkezi’nde olayları masaya yatırdı.

Bu toplantının ardından Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi’nde Bakan Kılıç, Başkan Demirören ve Başkan Gümüşdağ ile bir araya geldi. Taraflar, yaşanan saldırı sonrası Fenerbahçe kulübünün önümüzdeki haftalarda oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının durumunu ve böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüştü.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.