DOLAR 32,3864
EURO 34,5854
ALTIN 2.387,78
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Regnum’da yılın ilk bahar turnuvası

07.02.2015
A+
A-

Avrupa’nın gece aydınlatmalı ilk ve tek golf sahasına sahip oteli Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel, yılın ilk bahar turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Saygın golf yayınları tarafından dünyanın en iyi 100 golf kulübü arasında gösterilen ve bünyesindeki 18 delikli sahası ile golf tutkunlarına günün her saati doyasıya golf oynama olanağı tanıyan Carya Golf Kulüp’de golf tutkunları bahar turnuvasında bir araya geliyor.

Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk, 20-22 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya tüm golf severleri davet etti. Golf sporunun ülkemizde yaygınlaşması için çok sayıda etkinliğe imza attıklarını bildiren Öztürk, düzenledikleri bahar turnuvasının da Belek’in golf potansiyeline dikkati çekmek için büyük katkı sağlayacağını bildirdi.

Turnuvada ilk günün Carya Golf Club’da başlayacağını ifade eden Öztürk, “İkinci turnuva günü ise National Golf Club’da yapılacak. Carya Golf Club’da düzenlenecek final gününde ise barbekü partisi ve ödül töreniyle turnuvamız sona erecek” dedi.

Golf turnuvasında her günün birinci, ikinci ve üçüncüsü belirlenecek. Final gününde ise her kategorinin üç gün toplam skor birincisi seçilecek. Turnuvada sporcular Full Playing Handicap ve Stableford oynayacak. Katılımcı sayısına göre belirlenecek kategorilerden oluşacak turnuva boyunca her iki sahada erkekler standart Sarı Tee’lerden, kadınlar ise Kırmızı Tee’lerden oynayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.