DOLAR 33,0853
EURO 36,1043
ALTIN 2.595,95
BIST 11.128,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Chadli: “İstanbul’da iyi olmalıyım”  

Chadli: “İstanbul’da iyi olmalıyım”   
28.11.2020
A+
A-

“Menajerime gelen teklifler vardı” diyen 31 yaşındaki Chadli, “Başakşehir, hızlı davrandı ve ben de tekliflerini cazip bulduğum için kabul ettim” Süper Lig iyi bir lig, Başakşehirde iyi bir kulüp dedi.

 Haber: Cem Çetin

Başakşehir’in Belçikalı futbolcusu NacerChadli, ülkesinde saygı gören bir futbolcu. Belçika medyası hafta sonu oynanacak derbi niteliğindeki Anderlecht-Standart Liege maçı öncesi, Liege doğumlu olup, bir yıl Anderlecht forması giyen 31 yaşındaki Chadli’nin görüşlerine başvurdu. Belçikalı futbolcu hem bu maçla ilgili olarak hem de Başakşehir’i neden tercih ettiğini açıkladı.

İstanbul’dan gelen teklif cazipti

Sezon açılışını Fransa’nın Monaco takımında yapan Chadli, Başakşehir’e bu Fransız takımından geldi. Her ne kadar Monaco’nun oyuncusu olarak Başakşehir’e gelse de Chadli, geride bıraktığımız sezon ülkesinde Anderlecht’te kiralık olarak oynamıştı. Yeni sezon hazırlıklarına Monaco’da başlayan Chadli, takımın yeni direktörü Kovac tarafından benimsenmişti. Ancak Fransız kulübü, sözleşmesinin son yılına giren Belçikalıyı satıp, kasasına para koymayı düşündüğü için yollar ayrıldı…

“Menajerime gelen teklifler vardı” diyen 31 yaşındaki Chadli, “Başakşehir, hızlı davrandı ve ben de tekliflerini cazip bulduğum için kabul ettim” bilgisini kamuoyuyla paylaştı. Başakşehir’in teklifini kabul ederken, Türkiye Ligi’nin ve Başakşehir’in konumunu göz önünde bulundurduğunu belirten Chadli, “Süper Lig iyi bir lig, Başakşehirde iyi bir kulüp. Ayrıca Başakşehir’in Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması da İstanbul’a gitmem için önemli bir nedendi” ifadesini kullandı. (Bu ifadeleri kullanırken Chadli, para konusuna girmiyor!!!)

Hedefim EURO 2021  

Başakşehir’in kaybettiği 4-1’lik Manchester United maçına da değinen Chadli, “Büyük bir hayal kırıklığıyla İstanbul’a döndük. İngiltere’ye gerçekten kazanmak için gitmiştik. Zaten bu kulübün bir felsefesi; ancak Manchester çok iyiydi” görüşünü dillendirdi. Milli Takım kariyeri ile ilgili olarak Belçikalı futbolcu, “Arzum 2021’deki Avrupa Şampiyonası’nda Belçika Milli Takım formasını giymek. Takım içi rekabetin ne kadar yoğun yaşandığının farkındayım. Bunun için İstanbul’da Başakşehir’de çok iyi bir sezon geçirmem gerekiyor” şeklinde bir görüş bildirdi.

Son olarak hafta sonu oynanacak Anderlecht-S.Liege maçıyla ilgili soruları da yanıtlayan Chadli, bu kritik 90 dakikayla ilgili kaçamak bir cevap verip, “Kompany’li Anderlecht’in iyi bir oyun felsefesi var. S.Liege’de de Mehdi ve Oulare gibi iyi oyuncular var; Pazar günü iyi olan kazansın” dedi. Belçika Ligi’nde Anderlecht-S.Liege maçları, derbi niteliği taşıdığında ülke medyası bu iki takım arasında oynanan maçlara büyük ilgi gösteriyor. Belçika Ligi’nde 13.Hafta sonunda S.Liege 23 puanla beşinci, Anderlecht ise 21 puanla 7.sırada bulunuyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.