DOLAR 33,0170
EURO 36,0094
ALTIN 2.580,76
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Fenerbahçe Gazetesinin 170. Şubat sayısı çıktı

Fenerbahçe Gazetesinin 170. Şubat sayısı çıktı
06.02.2018
A+
A-

Milyonların tutkusu, Fenerbahçelilerin merakla beklediği Fenerbahçe Gazetesi’nin 170. Şubat sayısı yine dopdolu içeriği ile tüm Fenerbahçelilerin beğenisine sunuldu.

Gazetenin Şubat sayısında kapağı Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımının Brezilyalı Golcüsü JoseFernandao süslüyor. Genel Yayın Yönetmeni Atila Bartın’ın yapmış olduğu özel röportajı sadece Fenerbahçe Gazetesi’nde okuyabilirsiniz.

Fenerbahçe Gazetesi’ni Fenerium Mağazaları, Merkez Gazete Bayileri ve Fenerbahçe Dernekleri ile Turkcell-Dergilikte bulunan Erkek ve Hobi kategorilerinden de ulaşabilirsiniz.  http://trcll.im/dergilik

Gazetede yayınlanan, Fenerbahçe ile ilgili güncel, doğru haber, özel fotoğraflar ve yeni tasarımıyla okuyucuların hizmetine giren www.fenerbahcegazetesi.com web sitesinden de takip edebilirsiniz. Ayrıca web sitesinde bulunan e-gazete butonuna tıklayarak gazetenizi dijital olarak okuyabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.