DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

Bir Abdülkadir Oynarsa

Bir Abdülkadir Oynarsa
21.01.2018
A+
A-

Muharrem Usta, eleştirilere nasıl göğüs gerecek bilmiyoruz. Başkan ve yönetim böyle giderse baskın seçim kararı alabilir.  

Yazan: Kadir Bıyıklı

Ligin zirvesi için umutlanmış Trabzonspor kötü başladı. Son Karabük maçı şimdi de Konyaspor maçında kaybedilen 4 puan. Ligin en dibindeki takımlara kaybedilen puanlar, Trabzonsporun hedeflerini öteleyecektir. Maça Trabzonspor hızlı başladı, ilk dakikalarda pozisyonları da var. Sonra Konyaspor 10 kişi kalınca, maçın döndüğünü düşündük. Öyle olmadı. Trabzonspor 10 kişi kalan Konyaspor’a bariz üstünlük kuramadı.

Özellikle orta sahasının kısırlığı takımı olumsuz etkiledi. Çok pozisyon bulamayan Trabzonspor, biri penaltıdan 2 gol buldu. Burak’ın golünde ofsayt var mı? Bana göre net ofsayt. Trabzonspor iyi geri döndü, Konya da maçın son anına kadar beraberliği kovaladı.

4 gün Trabzonspor’u kupadan eleyen Konyaspor, yine yaptı yapacağını. Mehmet Özdilek, futbolda disipline önem veren teknik adam. Takımı disiplinli olmanın mükafatını 1 puanla aldı. Trabzonspor’un yediği 2.golde Onur’un hatasını hatırlatmak lazım. Tıpkı kurtardıklarını unutmadığımız gibi.

Rıza hoca ne yapabilirdi? Rodeyega daha erken oyuna alınabilirdi. Hamle noksanlığı yapmadı, sadece geç kaldı. Elindeki malzeme bu. Sosa’yı daha çok kullanması lazım. Sosa, Yusuf birlikte oynar mı? Zor. O da oynayamacağını biliyor.

Takımda bir tek Abdülkadir’i hareketli gördüm. Diğer oyuncular vasat göründü. Yeni transfer Novak için konuşmak erken. Haftaya Fenerbahçe maçında daha iyi fikir verecektir. Damdoy, Tomas ve Uğur’un cezalı duruma düşmesi, Trabzonspor’un Fenerbahçe maçı için hiç de iyi olmadı. Özellikle göbekteki 2 oyuncu gelecek haftaki maç için Trabzonspor’un başına işler açabilir.

Muharrem Usta, eleştirilere nasıl göğüs gerecek bilmiyoruz. Başkan ve yönetim böyle giderse baskın seçim kararı alabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.