DOLAR 33,0881
EURO 36,0962
ALTIN 2.593,08
BIST 11.168,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz  

Taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz   
07.08.2017
A+
A-

 

Artvin Çoruh Spor Kulübü Yönetim Kurulu ziyaretlerine devam ediyor.

Haber: Hayati Akbaş

Artvin Çoruh Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Şenol Özmacera DSİ Yol Kontrol Baş Mühendisi Vural Şentürk’ü makamında ziyaret ettiler.

Vural Şentürk Artvin Çoruh Spor Kulübü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir Artvinli olarak en az Bölgesel Amatör Ligdemücadele eden merkez ilçenin bir futbol takımın olmasının kaçınılmaz olduğunu, Artvin Çoruh Spor Kulübü’nün de en kısa sürede bunu başaracağına inandığını belirtti.

Vural Şentürk; “Artvin Çoruh Spor Kulübü’ne 2017-2018 sezonunda başarılar diliyorum şahsım ve kurumum adına desteğe hazırım spor gerçekten sağlığımız ve çocuklarımızın her türlü kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için çok önemli, sağlıklı bir gelecek için çocuklarımızın Çoruh sporgibi işin uzmanı kulüplerde eğitim almalarını sağlamalıyız, ArtvinÇoruh Spor Kulübünü çok yakından takip etmekteyim ilimizde sporun, sporcuların gelişmesi ve toplumumuza faydalı gençlerin yetişmesi için önemli projelere imza atıyorlar kendilerine bir Artvinli olarak bir kez daha teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Artvin Çoruh Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Özmacere’da yaptığı açıklamada; “ Vural Şentürk Beyefendiye yoğun mesaisi ne rağmen bizleri ağırladığı ve kulübümüze destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Vural Beye görevinde başarılar diliyoruz.

Artvin Çoruh Spor Kulübü olarak 2017/2018 sezonuna şampiyonluk parolası ile çıktık sporcu transferimiz devam ediyor Takımımıza iyi bir kaleci ve stopermevkiinde transfer yaparak transfer dönemini tamamlayacağız. Teknik Direktör Kamuran Gazi önderliğinde günde iki antrenman ile çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Ağustos ayısonuna kadar bu şekilde devam edeceğiz.  Kurban bayramı tatili dönüşü takımımız kadrosu kesinleşmiş olarak sezona süratle hazırlanmaya devam edecektir. Eylül ayı içerisinde Sezon açılışı planlıyoruz Allah nasip ederse çok sayıda il dışından spor adamının katılımı ile sezonu açacak ve çok sayıda hazırlık müsabakası yaparak tahmini olarak Ekim ayı içerisinde başlayacak olan lige tüm hazırlıklarımızı tamamlamış olarak gireceğiz, bizlere değer veren tüm dostlarımıza da çok teşekkür ederiz. Artvin Çoruh Spor Kulübü olarak bu sezon tüm taraftarlarımızı takımımızı desteklemek için tribünlere bekliyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.