DOLAR 33,0895
EURO 36,1093
ALTIN 2.598,54
BIST 11.122,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

TFF’ye tepki yağıyor

TFF’ye tepki yağıyor
15.02.2017
A+
A-

 

144 takımın18 Grupta 14 hafta mücadele verdiği İstanbul U-17/B Gençlere liginde şampiyon olan kulüpler bir üst lige alınmamalarından dolayı TFF’ye tepkili.

Haber: Yılmaz Aktepe

2016-2017 Futbol sezonunda altyapılarda A-B olarak ligler oluşturan İstanbul İl Futbol temsilciliğinin uygulamaya koyduğu sisteme U-17/B Ligin de mücadele veren kulüpler den uyulmaya tepki geldi.

5.Grupta Şampiyon olan Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor Genel Kaptanı Hasan Tuna 2016-2017 Futbol sezon öncesi şampiyonluğa oynayacak iddialı ve güçlü bir takım kurduk. İstanbul Futbol temsilciliği bu sezon hiç kimsenin bilgisi olmadan kura çekimi sırasında bir anda alt liglerde A-B olarak kulüpleri ikiye ayırarak kulüpler arası ayrımcılık yapmıştır.

Kura çekim sırasında U-17/B Ligi’nde grup şampiyonu alan kulüplerin U-17/A Ligin çıkağını söyleyen TFF yetkileri ligin bitimine 4 hafta kala U-17/B Ligin de grup şampiyonu alan kulüplerin U-17/A Ligine çıkmayacağını sezon başında bir yanlışlık yapıldığını söylemleri başta futbolcu kardeşlerimizi ve bizleri derinden üzmüştür.

14 Hafta yağmur çamur demeden bir üst lige çıkma hayalini yaşayan ve şampiyon olan çocuklarımızın hayalleri ve gururlarıyla oynayan TFF yetkilerinin vermiş olduğu karın bozulması U-17/B Ligin de grup şampiyonu alan 18 kulübün yeniden itibarini verilmesi ve U-17/A Ligin çıkarılmasını arzu ediyoruz dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.