DOLAR 33,0924
EURO 36,0560
ALTIN 2.596,20
BIST 11.128,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Hentbolda şampiyon belli oldu

Hentbolda şampiyon belli oldu
05.01.2017
A+
A-

Okul Sporları Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarının final maçında Spor Lisesini 14-11 yenen Larende Anadolu Lisesi 2016-2017 sezonu şampiyonu oldu.

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde devam eden okullar arası il birinciliği müsabakaları bir birinden zevkli karşılaşmalarla devam ediyor. Devam eden müsabakalarda özellikle final karşılaşmaları sporseverlerden yoğun ilgi görüyor. Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan okullar arası genç erkekler hentbol il birinciliği müsabakaları ise bu heyecana ev sahipliği yapan mücadelelerden biri oldu. Larende Anadolu Lisesi ve Spor Lisesi arasında oynanan final müsabakası isehaftanın en iyi karşılaşmaları arasında yerini aldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada kazanan taraf 14-11’lik sayı ile Larende Anadolu Lisesi oldu.
Zevkli geçen müsabakalar sonunda genel sıralamada Larende Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi üçüncü, Temizel Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ise dördüncü olan takımlar oldu. Genç erkekler kategorisinde birinci olan Larende Anadolu Lisesi ileri bir tarihte yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü O. Selçuk Akbaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal, Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.